POKRENUTA PROCEDURA

HDZ BiH dostavio Predsjedništvu BiH prijedlog za mandatara

Dragan Covic o vlasti
29.12.2011.
u 17:09

Predsjedništvo BiH je uz svu potrebnu dokumentaciju, u skladu sa zakonskim propisima, poslalo prijedlog za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Središnjem izbornom povjerenstvu i Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) na provjeru

Hrvatska demokratska zajednica BiH (HDZBiH), u skladu s dogovorom lidera šestorke, dostavila je Predsjedništvu BiH prijedlog za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH - Vjekoslava Bevandu.

Predsjedništvo BiH je uz svu potrebnu dokumentaciju, u skladu sa zakonskim propisima, poslalo prijedlog za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Središnjem izbornom povjerenstvu i Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) na provjeru, koju su, prema zakonu, obvezni završiti u roku od osam dana, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Očekuje se kako će Predsjedništvo novog mandatara potvrditi početkom iduće godine.

Ključne riječi

Komentara 3

CI
cinbenik
09:09 30.12.2011.

Znaci, HDZe napusta politiku zaludjivanja Hrvata i priznaje da je vukao lose poteze cim je potpisao sporazum za uspostavu vlasti.Takvim potezima i svojom politikom je ocrnio Hrvate u svijetu i potpuno se izjednacio sa politikom koju vode Srbi,a koja je takodje prepoznata kao losa,kako za druge tako i za svoj narod.Nije jasno,sta bi sa HDZe-svehrvatskim saborom i njihovim zakljuccima i tko ce nijh provoditi ovim potpisom.Tako se od strane HDZea politika provodila i prije,prvo potpisu pa kada vide da je na stetu HDZe-regije i onih koji podrzaju takvu politiku,onda ponovo traze neke druge krivce samo sebe neprepoznaju kao glavne.Tako je bilo i sa izbornim zakonom,Deytonom.......................................vidjecemo rasplet,bog nas pomogao.

DU
Deleted user
11:43 30.12.2011.

Alaj ovaj dole lupa. Pa HDZ je potpisao sporazum kad su napokon muslimanske stranke odustale od svog terora kojeg provode nad Hrvatima. On u svojoj mrznji prema HDZ-u izgleda i ne primjeti da ce vrli Hrvat gosp. Bevanda (iz HDZ-a) biti predsjedavajuci Vijeca ministara.

CI
cinbenik
14:24 30.12.2011.

To je najmanji problem,koliko se sjecam da je vec i bio vlada Federacije................

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?