PRIOPĆENJE

HDZ BiH demantira Peru Barbarića

Ivo Jerkić
05.10.2012.
u 12:20

- Općinski odbor HDZ BiH Čitluk se u ovoj predizbornoj promidži, za razliku od protukandidata naše stranke za općinskog načelnika, ponašao i djelovao sukladno Izbornom zakonu - ističe se u priopćenju

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk odlučno osuđuje i odbacuje podmetanja i unaprijed sračunate laži koje je u današnjem dnevnom tisku, u plaćenim oglasima i priopćenjima za javnost, iznio Pero Barbarić kandidat HKDUBiH za načelnika općine Čitluk, kao i njegova stranka. U izjavi se s proračunatim riječima: \"naši tužitelji iz Čitluka\", neposredno upućuje na to da je po prijavi načelnika općine Čitluk Ive Jerkića, Središnje izborno povjerenstvo (SIP), donijelo odluku od 02.10.2012. godine, kojom su kandidat za načelnika općine Čitluk ispred HKDUBiH Pero Barbarić i ova stranka, novčano kažnjeni, te su morali ukloniti plakate na kojima je on odjeven u vojnu uniformu u roku od 24 sata.

Plaćajući i naručujući ove oglase dan prije izborne šutnje politička platformaško-HKDUBiH kuhinja je pomno računala na to da se na ove insinuacije, iluzije i laži neće moći odgovoriti u tom istom dnevnom tisku, budući da je već sutra zakonski rok o predizbornoj šutnji.

Radi istinitosti i upoznavanja broćanske ali i šire javnosti prema provjerenim informacijama naručitelji i tekstopisci plaćenih oglasa su sami angažirali Agenciju \"Sens\", sa sjedištem u R.Srbiji i Republici Srpskoj, koja je u stvari i prijavila SIP-u gore navedeni predizborni plakat ovog kandidata. Ova \"igra\" unaprijed je pomno, stručno i vremenski temipirana, a koju nijedan savjesni novinar ne bi objavio da ista nije novčano plaćena. Svako daljnje odgovaranje na ovakve objede i laži, gdje se u isto vrijeme poziva na Boga i na pravdu, a pri tome vršeći ovakve dvolične poslove i radnje je stvarno nepotrebno komentirati.

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk se u ovoj predizbornoj promidži, za razliku od protukandidata naše stranke za općinskog načelnika, ponašao i djelovao  sukladno Izbornom zakonu. Kandidati naše stranke su obišli i posjetili sva mjesta u općini Čitluk i biračima su neposrednim putem predstavili svoj program i kandidate koji će ih sutra zastupati u Općinskom vijeću. Potporu za naše kandidate smo dobili od HDZ BiH, HDZ Republike Hrvatske, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i od mnogobrojnih poznatih i uglednih Brotnjaka.

S toga pozivamo sve naše glasače, simpatizere i ostale građane općine Čitluk, da izađu na izbore, daju svoj glas i podrže našeg kandidata za načelnika općine Čitluk gosp. Ivu Jerkića i kandidate HDZ BiH za  Općinsko vijeće, isto tako trebaju znati voditi računa da ne nasjedaju na prazna obećanja i floskule, koji po svaku cijenu, ne birajući načine niti sredstva, želi na neprimjeren i nedemokratski način plasirati protukandidat za načelnika općine Čitluk.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar servo_volan
servo_volan
13:49 05.10.2012.

HDZ če popjedit na ovim i sljedečim parlamentarnim izborima 90%

CI
cinbenik
06:41 06.10.2012.

HDZe BiH demantira Peru B. a vecernji mu i im ,stalno u tome pomaze..........

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?