LJUTITI I RAZOČARANI

Hajdukovci: Krađa! Što će nam šest sudaca, ako ništa ne vide

Hajduk Dinamo (1)
Pixsell
28.02.2013.
u 10:27

- Sjećam se kako se Krstanović bacao u Zagrebu, sad sudac stoji metar od igrača koji radi prekršaj i šuti... - žalio se Goran Jozinović

Muk je bio na večeri nakon utakmice na Poljudu. Hajdukovci su jeli i šutili. Koji pogled ispod oka, no nitko nije mogao govoriti. Poraz od plavih ih najviše boli. Usto, bili su uvjereni kako su prevareni! Mučio ih je trenutak iz 80. minute, kada je Tino Sušić opalio, a pogodak rukom obranio Šime Vrsaljko. Sve bi u redu bilo da je Šime imao rukavice, ali za tu su dužnost Zagrepčani su prijavili Ivana Kelavu... I sudac je ostao nijem.

- Ljut sam! Opalio sam, prošla je lopta Kelavu, a onda ju je Vrsaljko zaustavio! Kako to ne mogu svirati? Lopta je išla u sam gol! - ljutio se Sušić.

Goran Jozinović, koji je Poljud podigao na noge golom u 41. minuti obrušio se na društvo u žutim dresovima.

- Tu je šest sudaca! Zašto ih je toliko, ako ne vide da igrač igra rukom? Nisu nam sudili čisti jedanaesterac! Tužan sam. Svi smo šutili nakon utakmice. Zašto za svakim derbijem moraju ostati repovi? Sjećam se kako se Krstanović bacao u Zagrebu, sad sudac stoji metar od igrača koji radi prekršaj i šuti... - žalio se Goran Jozinović, strijelac gola iz 41. minute, a kad se smirio rekao:

- Žao mi je navijača. Iznenadili su nas, došli su još i u većem broju nego u nedjelju! A mislili smo da će ih biti manje... Igrali smo odlično, zaslužili smo barem bod.

Mirko Oremuš je smirivao situaciju:

- Lijepo se sve vidi na snimci, ali vrijeme više ne možemo vratiti. Idemo dalje, moramo...

Splićani su se na tribini šalili kako je Bebek sudio sjajno, da je čak i isključio igrača Dinama, što je "civilizacijski napredak". I zaista je neobično, što toliki broj sudaca radi na terenu, ako takve stvari ne vide... Ovo je bio prvi puta u povijesti lige da rade po Uefinom modelu, da ih je šestero. Nisu se iskazali. Slab posao...

>> Sušić: Bebek mi je rekao da mi ne može suditi penal

>> Jedvaj: Laskaju mi pohvale, ali neću poletjeti, ne brinite

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije