Poljud odahnuo

Hajduk spašen sa 60 mil. kuna kredita! Barem na 12 mjeseci...

'30.10.2011., Split - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Inter Zapresic. Sharbini i Vukusic na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
17.06.2012.
u 18:04

Ipak, sve se dogodilo prekasno, teško će Hajduk uloviti kojeg kapitalca u prijelaznom roku.

Izgleda da je Hajduk napokon riješio pitanje od koje će banke dobiti kredit. Pregovori i nagovaranja urodili su plodom, bijeli će 60 milijuna kuna na godinu dana dobiti od Zagrebačke banke s tim da će kamata biti nekih 6-7 posto.

Oko tog kredita, prijeko potrebnog Hajduku da trenutačno drži glavu iznad vode, puno se pričalo, ali sada je to riješeno. Ipak, sve se dogodilo prekasno, teško će Hajduk uloviti kojeg kapitalca u prijelaznom roku. Glavna pojačanja bijelih dolaze iz Bosne i Hercegovine, susjedna država postala je nogometna meka za Hajduk. Sve to zajedno ne izgleda dobro uoči sezone. Trener Mišo Krstičević pokušava se ne obazirati na probleme, njemu je jasno da mora imati maksimalno spremnu momčad i na Kupresu je provodio spartanske treninge.

Možda Hajduk neće biti dobar, neće biti kvalitetan, ali će trčati do besvijesti, to je jasno. Krstičević je takav trener. Nakon nekoliko dana treninga Hajduk kreće na pripreme u Njemačku na kojima će odigrati četiri prijateljske utakmice, a onda slijedi završna glazura brušenja forme uoči početka sezone.

Do tada će poljudski \"financijaši\" znati i što je s dugovima, koliko će od tih 60 milijuna kuna ostati na raspolaganju. Uskoro će i rasprava na Trgovačkom sudu u Zagrebu o slučaju Šibenik, izgubi li Hajduk taj spor morat će platiti oko 4,5 milijuna kuna.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?