NOVOSTI U BAYERNU

Guardiola: Neću ni blizu svlačionici, neka me u miru 'blate'!

'Bayern Munich new head coach Pep Guardiola poses in the team locker room inside the Allianz Arena June 24, 2013. Treble-winning Bayern Munich unveiled their new coach Guardiola amid a media frenzy on
Reuters/Pixsell
30.07.2013.
u 15:21

Trener Bavaraca odlučio je iseliti iz svog ureda smještenog pored svlačionice kako bi se igrači nesmetano mogli šaliti i kritizirati ga

Trener Bayerna Pep Guardiola uspostavlja neka nova pravila u redovima svog novog kluba. Osim nove taktike na terenu, smislio je i novi pristup momčadskoj svlačionici. Konkretno, radi se o nepristupanju svlačionici. Španjolski strateg odlučio je kako neće koristiti ured koji je smješten dmah pored jer želi da igrači imaju svoj mir i rade što žele bez da im on smeta.

- To je prostor namijenjen momčadi, u kojem se igrači šale, zabavljaju i pričaju o čemu žele. Ne želim da se boje reći što misle samo zato što sam ja unutra i pušem im za vratom. Slobodno me mogu kritizirati i govoriti ružne stvari o meni. To im ne želim zabraniti - rekao je Guardiola.

Bivši trener Jupp Heycnkes koristio je taj ured prije njega.

>> Bild tvrdi: Odnos Mandžukića i Guardiole? 'Ledeno doba'!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?