KVALIFIKACIJE za EP

Grčka ostala bez veznog igrača Ninisa do kraja kvalifikacija

'Greek\'s midfielder Sotiris Ninis (L) vies for the ball with Israel’s Omri Ben Harush  (R) at the Bloomfield Staduim in Tel Aviv on September 02, 2011 during their Euro 2012 qualifying group F footba
'JACK GUEZ'
06.09.2011.
u 11:13

Nogometaš Panathinaikosa i grčke reprezentacije Sotiris Ninis, strijelac jedinog pogotka u pobjedi protiv Izraela u Tel Avivu, izbivat će s travnjaka najmanje šest mjeseci!

Ninis je, naime, ozlijedio koljeno u 77. minuti utakmice s Izraelom, a liječnički su pregledi pokazali puknuće križnih ligamenata. Tako će ponajbolji grčki vezni igrač preskočiti preostale tri kvalifikacijske utakmice, uključujući i ogled protiv Hrvatske.

U utorak su na rasporedu i utakmice u ostalim skupinama. Rusija će u skupini B u Moskvi dočekati Irsku, dvoboj je to prvo i drugoplasirane momčadi, dok Slovaci čekaju svoju priliku iz "zasjede" (domaćini su Armeniji).

Slovenija u skupini C gostuje kod Italije i porazom bi se vjerojatno i oprostila od EP-a. U skupini D na rasporedu su dva derbija (BiH – Bjelorusija i Rumunjska – Francuska), dok će u skupini G Englezi doma protiv Walesa tražiti potvrdu sigurne pobjede u Sofiji. Kranjčarova Crna Gora je slobodna, no u Podgorici će žestoko navijati da Bugari otmu barem bod u gostima Švicarskoj...

Skandinavski okršaj Danske i Norveške obilježit će utorak u skupini H, pobjedom bi se Danci posve izjednačili s Portugalom i Norveškom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije