Ukazanje

Gospa poručuje: “Ljubav me dovodi vama”

Ukazanje
03.02.2013.
u 11:24

Na ukazanju Gospe Kraljice mira došli su i Dinamov predsjednik Mirko Barišić sa suprugom Božicom

Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je jučer mjesečno ukazanje Gospe Kraljice mira u Bijakovićima, pred oko pet stotina hodočasnika. Do trenutka ukazanja pjevale su se pjesme i molila krunica. Poznata kantautorica Daniela Sisgoreo Morsan pjevala je popularne duhovne pjesme prije i poslije ukazanja.

Pjesme koje je pjevala uz akustičnu gitaru savršena su bila podloga ukazanju. A počela je skladbom “Da te samo dotaknem“. Na ukazanje Gospe Kraljice mira vidjelici Mirjani došao je Dinamov predsjednik Mirko Barišić sa suprugom Božicom, pomoćni trener Tomo Rukavina, fizioterapeut Mario Rumbinić, suvlasnik hotela Villa Regina Jure Vasilj sa suprugom Tanjom. Uz njih nazočilo je vodstvo i igrači Hrvatskog Dragovoljca te petnaest žena članica Udruge stradalih u Domovinskom ratu iz Vukovara. I dok se molila krunica, vidjelica Mirjana je uputila svoj pogled ka nebu. Nastao je tajac. Počelo je ukazanje. Svi su željeli vidjeti vidjelicu Mirjanu kako razgovara s Gospom. Vidjelo se samo kako pomiče usne, ali se ništa nije čulo. Razgovor s Gospom trajao je pet minuta, od 8.57 do 9.02 sati. Nakon ukazanja vidjelica Mirjana prenijela je nazočnima novu Gospinu poruku koja je nazočnima pročitana na hrvatskom i engleskom jeziku. Inače, Mirjana Dragićević-Soldo rođena je 18. ožujka 1965. godine u Sarajevu. Svakodnevna ukazanja imala je od 24. lipnja 1981. do 25.prosinca 1982. Tog dana, povjerivši joj desetu tajnu, Gospa joj je rekla da će tijekom cijelog života imati ukazanje jedanput godišnje – svakog 18. ožujka na svoj rođendan. Od 2.kolovoza 1987., prema Mirjaninim riječima, svakog drugog u mjesecu razgovara s Gospom, vidi je i s njom moli za nevjernike - one koji nisu upoznali ljubav Božju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?