Požar

Gorio BMW X6 vrijedan 70.000 eura

auto pozar
VL FOTO
22.12.2011.
u 09:42

Još nije utvrđeno kako je vozilo zapaljeno. Sumnja se da ga je nepoznata osoba najvjerojatnije polila benzinom i potpalila

Nepoznati piroman je jučer rano ujutro zapalio skupocjeni automobil BMW X6 Jovana Baćevića iz Trebinja. Palež se dogodila u naselju Podgljivlje, a motiv napada još nije poznat.

Velika šteta

- U požaru nije bilo ozlijeđenih, ali je vozilo, čija se vrijednost procjenjuje na oko 70.000 eura, skoro potpuno uništeno. Još nije utvrđeno kako je vozilo točno zapaljeno. Za sada se sumnja da ga je nepoznata osoba najvjerojatnije polila benzinom i potpalila. Više detalja imat ćemo kada se obave sva potrebna vještačenja - kažu iz CJS-a Trebinje. Vatra se u jako kratkom roku proširila po čitavom vozilu.

- Točno u 4.13 sati ujutro čuo sam buku i ustao vidjeti što se događa. Gorio je Bačićev skupocjeni automobil, koji je bio parkiran ispred kuće njegovih prijatelja. Ne znam puno o Baćeviću, osim da ponekad voli automobilom divljati po trebinjskim ulicama - kazao je mještanin.

Oštećeni bez posla

Iznenađenje nisu krili ni ostali susjedi, koji kažu da im nije poznato otkud Baćeviću skupocjeni BMW, jer nije nigdje radio, niti po njihovim saznanjima njegova obitelj posjeduje neku privatnu radnju.

Oštećeni jučer nije želio davati izjave medijima, vješto izbjegavajući novinare koji su došli do kuće gdje je za noći gorio njegov automobil.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
Carolija
23:23 22.12.2011.

Pa to je to nije nigdje radio a ima auto, puko ljudima film nema sta jesti a on guzove grije u BMW

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije