POLITIČKI TRANSFER

Glavni tajnik NS Radom za boljitak prešao u HDZ BiH

vujević
VL FOTO
17.06.2010.
u 15:11

Marko Vujević obnašao je dužnost glavnog tajnika Narodne stranke Radom za boljitak

Marko i Andro Vujević  pristupili su danas Hrvatskoj demokratskoj zajednici BiH.

Marko Vujević obnašao je dužnost glavnog tajnika Narodne stranke Radom za boljitak i aktualni je zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH. Do ostavke na sve dužnosti u NSRZB, obnašao je dužnost predsjednika Kluba zastupnika te stranke u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Andro Vujević je do pristupanja u HDZ BiH obnašao dužnost povjerenika NSRZB za Grad Mostar a aktualni je i najmlađi vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara.

  - Imao sam razgovor sa više političkih stranaka glede mog daljnjeg angažmana, no ipak sam odlučio obnoviti članstvo u HDZ BiH. U HDZ-u sam te davne 1990. godine i započeo svoje političko djelovanje. Smatram kako je HDZ BiH stožerna stranka hrvatskog naroda u BiH i jedina naša istinska politička snaga koja može odgovoriti na sve današnje i predstojeće izazove na političkoj sceni BiH i regiji. Najveći izazov za budućnost hrvatskog naroda u BiH jesu predstojeće ustavne promjene kroz koje ćemo osigurati istinsku ustavnu jednakopravnost s druga dva konstitutivna naroda u BiH. Upravo stoga je velika odgovornost hrvatskog naroda u BiH da svojim masovnim izlaskom na predstojeće Opće izbore u BiH daju legalitet i legitimitet HDZ BiH da kao najjača hrvatska stranka konačno izbori istinsku ustavnu jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH - izjavio je Marko Vujević.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?