ISTRAGA

Glava ispred škole je nestalog bivšeg čuvara zatvora Ćelovina?

maric
VL FOTO
20.09.2011.
u 10:44

Sekula Marić visok je oko 180 cm i slabije građe. Na nogama je imao bijele tenisice

Još uvijek se ne zna točan identitet starije osobe čiju je gotovo potpuno ogoljelu lubanju bez vilice i psa lutalicu u petak ujutro zatekao učenik na igralištu u blizini ulaznih vrata VI. OŠ u Šantićevoj ulici, kod zatvora Ćelovina, a policija trenutačno sumnja da bi se moglo raditi o glavi Sekule Marića, koji je nestao 18. svibnja, točno na svoj 80. rođendan. Taj je umirovljenik, prijeratni stražar u Ćelovini, posljednji put viđen oko 16.30 sati dok je prelazio cestu na Bulevaru, kod Hitne pomoći, gdje je prethodno zatražio liječničku pomoć zbog slabosti i niskog tlaka.

- Pretražili smo gotovo sve devastirane objekte i obalu Neretve u središtu grada, raspitivali se kod znanih i neznanih, ali ništa. Njegov brat Gojko (50), s kojim je živio u stanu u Radićevoj ulici, išao je u MUP i, upravo po izrazitim obrvama, 80 posto drži da bi to mogao biti Sekula, koji je ponekad imao problema sa senilnošću. Očekujemo DNK analizu, a i dalje tražimo tijelo. Kod sebe nije imao puno novca i ne vjerujem da ga je netko ubio, kaže Sekulina kći Zorka Dujmović, koja je nekada pohađala upravo ovu školu

Ključne riječi

Komentara 2

BI
billynik
23:54 26.09.2011.

Pogledajte ovaj naslov, pa ovi novinari su potpuno nepismeni.

OB
-obrisani-
22:01 06.10.2011.

već me godinama ta njihova nepismenost iritira, zovem novine, pitam ih imaju li lektore, ali ništa ne pomaže, očigledno pismenost nije uvjet za novinarski posao..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije