ZASAD STABILNO

Gazza u lošem stanju, prebačen na intenzivnu njegu

Paul Gascoigne
Reuters/Pixsell
10.02.2013.
u 12:55

Posljednji pokušaj da se izliječi od alkoholizma legendarnom nogometašu, izgleda, neće pomoći

Iako se u srijedu prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola, izgleda da je Paul Gascoigne možda je prekasno povukao taj potez. Iz SAD-a stižu vijesti kako je dan prije nego što je trebao početi s programom rehabilitacije zbog lošeg stanja prebačen na intenzivnu njegu. Naime, nakon što je naglo prestao s konzumiranjem alkohola njegovo tijelo loše je reagiralo.

Njegov prijatelj i bivši nogometaš Gary Lineker kaže kako mu život nije u izravnoj životnoj opasnosti, no kako se bori. Stabilno je, no nije poznato kad će početi s rehabilitacijom.

>> Gazza bunca i psuje, a njegov kraj pitanje je dana

Nekada slavni nogometaš bitku s ovisnošću o alkoholu vodi već 15 godina i nekoliko puta pokušao je se riješiti, no beuzspješno. Njegova pojavljivanja u medijima posljednjih godina odavala su tužnu sliku čovjeka koji je nekad igrao vrhunski nogomet za Tottenham, Rangerse, englesu reprezentaciju.

Za posljednji pokušaj da se izliječi od alkoholizma novac su skupljali njegovi najbliži prijatelji i bivši suigrači, tjedan dana terapije košta čak 60 tisuća dolara.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije