Tragedija

FOTO: Prilikom proslave mature poginuo Stojan Gagro iz Čitluka

policija
Foto: Arhiva VL
1/3
21.05.2010.
u 20:03

Do nesreće je došlo kada je vozilo marke "Reno clio", kojim je upravljao nastradali mladić, iz nepoznatog razloga, sletjelo sa puta, udarilo u brdo i potom se prevrnulo

Devetnaestogodišnji maturant Stojan Gagro iz Čitluka poginuo je danas u prometnoj nesreći u selu Polugrina, na regionalnom putu Široki Brijeg - Čitluk, dok je njegov prijatelj Renato Cvitanović (19) zadobio lakše povrede.

Do nesreće je došlo danas u 15.55 sati, kada je vozilo marke "Reno clio", kojim je upravljao nastradali mladić, iz nepoznatog razloga, sletilo sa puta, udarilo u brdo i potom se prevrnulo, potvrđeno je u MUP-u Zapadno-hercegovačke županije.

Gagro je od zadobijenih povreda preminuo na mjestu nesreće, dok je Cvitanoviću liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Široki Brijeg.

Nesreća se dogodila prilikom proslave zadnjeg dana škole, a u vozilu iza smrtno stradalog i njegovog suvozača kretalo se još nekoliko vozila maturanata.

Odmah nakon prijave, na lice mjesta su izašli pripadnici policije i hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg.

Ova tragična vijest šokirala je stanovnike Širokog Brijega i Čitluka, a prijatelji stradalog mladića nisu mogli da vjeruju da se dan pun sreće i veselja pretvorio u tragediju i smrt njihovog prijatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?