Zašto svi očekuju da će pomoć pozvati netko drugi

Komentari 229

FJ
fjakadur
18:38 28.01.2015.

@Jura, u ovoj neimaštini .... ima san sriće glede u svezi kartanja !! Ovog lita me prijatelj pomorac (šoldi ko pleve) uzeja pod svoje (bija moj sponzor) i nije tija igrati bez mene i ako izgubimo on plati !!!! Spasijapasija me, baš bi poludija bez tog nadmetanja u beli. Sada je na brodu još 2 miseca i ja igran na dug sa šefon kafića (slučajno je bivši poznati košarkaš Zadra), pa kada se vrati on će platiti što izgubimo !!!! A mi pobjeđujemo i evo smo danas uzeli slobodno, pa san sa vama. Nije mi krivo !!!! Samo kada bi mogli više o temi, a odradili smo je za samo jedan dan !!!!!

VL
FJ
fjakadur
18:41 28.01.2015.

Izgubili naši, nisan gleda da mi ne stane megaherc jerbo me samo oni i nogometaši uzbude do opasnih granica ... gleda bi finale ... finale je finale i kako bude !!!! Ajme sada Goluži !!!!!

VL
JL
Jura.Luzer
18:45 28.01.2015.

fjaka "Ajme sada Goluži " .......... Je ....... mislil je da bu tajmauta pozval neko drugi.

VL
ČU
čujovo
19:53 28.01.2015.

Dobro je... sa Bozanićevim blagoslovom dogurasmo do četvrtfinala! Izgleda da je dragi Bog srce poklonio Poljacima. Ovo je sigurno kazna zbog onog mladca što je na sam Božić lagao i huškao... inače bi mi prošli...

VL
FJ
fjakadur
07:47 29.01.2015.

Dobro jutro @Vitomire Grozni !!!!!! Koliko si nam romana za danas pripremija ?? !!!!!

VL
FJ
fjakadur
04:02 29.01.2015.

@Jura majstore (pomalo već i "legendo"), >>>"Ajme sada Goluži " .......... Je ....... mislil je da bu tajmauta pozval neko drugi. <<< ... Ovako vrhunski povezati jučerašnju utakmicu sa ovom temom može samo .... a ko drugi nego perjanica bloga !! ... Bravo

VL
FJ
fjakadur
04:17 29.01.2015.

@Sheole ("čovo"), kakve veze ima najpoglavar u Hrvata sa utakmicom i temom ?? ... Jaz bi ti dal rumeni karton !! .... Lahko je na sigurno oddaljenostjo pljuvati (neznam kako prevesti .. pljuckati) po naših običaji !! ,,,, Nisi dalečdaleč od rdečega kartona !!!!!!!

VL
Robinzon
07:14 29.01.2015.

Štoooo??????????? Naši izgubili??? A s kim su igrali? Sreća moja što ne gledam nikakve utakmice, ne pratim nikakve serije TV, nisam član niti jedne stranke, nisam glasao za Kolindu i nemam više povišenu temperaturu.Svaki dan na radiju slušam jutarnju kroniku,u, a to hoće reći kako mi dan počinje ranim jutrom.Bilo bi mi blesavo da ovo godina, koliko me je još svevišnji podario, prespavam.Jedino što nemam tu sreću kao neka lažljivica, da me svako jutro budi voljena osoba kavom i kroasanima.

VL
Robinzon
07:18 29.01.2015.

Od osvajanja svjetskog prvenstva u rukometu, za Hrvatsku je najvažnije da smo dobili još jednu vrhovnu sudsku insancu.Uz Vrhovni i Ustavni sud sada imamo i Klemov sud.Kada on kaže da je nešto zakonito, onda je zakonito.Neš ti meni pravne države.

VL
VI
Vito
07:43 29.01.2015.

Jura.Luzer 28.01.2015 u 14:51h __________ Vidi, vidi, nisam znao da su jučer najdužu ulicu u Zagrebu - Ilicu preimenovali u trg jugogenerala franje tuđmana. ____________ No, ništa čudno kad je riječ o šupljoj obečavalici, ona može sve pa pozvati na red i Un-ovog tajnika i sam međunarodni sud kojeg je pozvao jugogeneral franjo tuđman kako bi sudio Hrvatima i suosjećao s četnicima i srbima pa ih puštao na slobodu

VL
FJ
fjakadur
07:45 29.01.2015.

Dobro jutro gospodine "koji nigdi nisi" ha.ha.ha !!!!! ... Eeeee Klamarica klama, dobro zna da se priprema preslagivanje oko državne kase !!!!! ... Ovi glupani na vlasti će im lipo napuniti kasu i predati !!

VL
Robinzon
08:01 29.01.2015.

Ponovit ću prijedlog rješenja Kolindine rezidencije.Obećala je smanjenje troškova predsjednikova ureda i da bude bliže voljenim građanima.Sve te uvjete ispunjava Kineski paviljon na Z.Velesajmu.Em parkiga ko u priči, em voljeni narod ima tramvaj, pa još upotreba kineskih štapića i eto uštede do neba.

VL
VI
Vito
08:04 29.01.2015.

fjakadur 29.01.2015 u 07:47h _________ Koliko vam treba? __________ Nego, kako je tamo u Zadru? _______ Kakvo je jutro, sunčano, ili oblačno? ________ U Zagrebu se pojavljuje sunce, sramežljivo, ispod tankih oblaka, vidi se da su dani polako sve duži. _____________ Kad sam ljetovao na Dugom Otoku po mjesec dana sam uživao u izlascima i zalascima sunca, nešto nezaboravno. __________ A tek po otocima "pripadajućim" Zadru, da i ne pišem. _________ Među njima sam naučio jedriti, veslati, što je bura, što je jugo, koja je riba na udici, gdje su "pošte" i "brakovi". _______________ Saznao sam i kako se "krave muzare" ponašaju prema vašim slastičarima, iz "prve ruke" - gledao kako zahtjev za otvaranje slastičarnice iz sredine, skoro pa vrha, hrpe, jednim potezom ruke dolazi na dno te iste hrpe uzriječi:ečeš ti kod mene dobiti potpis dok sam ja ovdje zaposlen. ________ A čovjek došao pitati kad će mu, nakon više mjeseci, ili godine dana, nisam zapamtio, ali novinari sigurno imaju, ako nisu bacili, točne podatke o tom događaju. _ ..... __________ Čak sam s prozora gledao kako je grom udario trajekt i zacrvenio more oko njega. ________ A vidio sam i morskog psa koji je pratio trajekt između Zadra i Preka, mali modrulj, atrakcija turistima. ___________ Da, baš imam lijepe uspomene iz Zadra i okolice.

VL
VI
Vito
08:17 29.01.2015.

fjakadur 29.01.2015 u 07:47h __________ Nešto kraće danas, jer je četvrtak, vrijeme kad poštovana gospođa zastupnica mijenja temu, barem se nadam. ____________ Ovo više nema smisla, ali dobro je malo se "razgibati" u rano jutro, tako imam više vremena za korisne poslove tijekom dana.

VL
VI
Vito
08:28 29.01.2015.

Robinzon 29.01.2015 u 07:14h _________ Pitanje je što su izgubili, ne s kim su igrali, jer je potpuno svejedno s kim su igrali, glavno da su "izgubili". ________ Nisu izgubili plaću, nisu izgubili beneficije, nisu izgubili konkretne stvari, samo su drugi bili bolji od njih na natjecanju u kojem uvijek netko izgubi, a netko dobije ________ "Baš me zanima", ako ću biti dobre volje gledati vijesti, koji su razlozi gubljenja - suci, eočekivano dobra igra suparničkih igrača, iznenadni "protunapadi" koje nisu očekivali od te momčadi, nešto ili netko "stoti" je uvijek kriv za gubljenje susreta dva tima - "našeg" i "njihovog", nikad oni sami nisu krivi što su drugi od njih bili u natjecanju bolji. __________ Zašto? _________ Zato što smo "mi" uvijek najbolji i nitko nije bolji od "nas", samo što "danas" nismo imali sreće

VL
FJ
fjakadur
08:41 29.01.2015.

ISIS To Obama: 'We Will Cut Off Your Head In The White House'......... ?? ..... kako spavati posli ove poruke ??

VL
VI
Vito
08:50 29.01.2015.

fjakadur 29.01.2015 u 08:18h __________ Ima san ga i sam pa mi je morebit to u ono vrime bilo normalno. ___________ Ali sam više gušta u, po i ispod površne mora, u gradelama, pidoćama i sličnim delicijama _______ Sad se sjetih, jednom smo računali koliko smo uštedjeli na hrani - novinari su pisali o cijenama ribe po restoranima, hotelima, ugostiteljskim objektima - "bilo nas je sram" kad smo izračunali da smo samo u jednom danu pojeli zbataca i ostale skupe ribe za više stotina tisuća, više ne znam je li kuna, dinara, hrvatskih dinara, na kraju mjesec više milijunske vrijednosti _________ Ali smo sami sve pripremali, tako da nam nitko nije prodavao list salate "u prilogu" pod cijenu kilograma zlata, a kilogram zubatca pod cijenu jednog karata dijamanta. ____________ Svaki put na povratku s godišnjeg otišao sam u Fošu i naručio "zagrebački" - jednom me konobar pitao: oprostite, vidim da godinama dolazite pred kraj ljeta i naručujete u ribljem restoranu "zagrebački odrezak", zašto? ________ Zato što sam mjesec dana sva tri obroka jeo sve vrste ribe. Vraćam se u zagreb pa se moram "aklimatizitari" na zagrebačku hranu - odgovorih mu. _______ Nasmijao se, i dalje smo "ostali prijatelji" i nekoliko slijedećih godina. _________ Potpuno vas razumijem da vi ne možete u tome uživati, jer vam je "ispred nosa", a morate raditi jednako kao i mi "furešti odozgora" __________ No, vi barem nemate zimu pa možete na more svaki dan nakon posla, barem u barku pa nešto tražiti ispod štive, tek toliko da osjetite valove pod nogama. _________ Mi zato imamo Sljeme pa se spuštamo po vodi zvanoj snijeg i gacamo po bljuzgi neočišćenih križanja - gušto koje je teško opisati, teže od blagog jutarnjeg povjetarca u borovoj šumi uz zvukove morskih valića i buđenja zrikavaca s prvim sunčevim zrakama. _____ Uf, "raspekmezih se" ________ Sad će početi blejnje dežurnih blejača

VL
VI
Vito
08:56 29.01.2015.

fjakadur 29.01.2015 u 08:18h _______ nekad je Dugi otok bio "predugačak" - Sali na jednoj strani, Božava na drugoj, nepovezani cestom, dva broda, svaki na svoju stranu. ____________ Da nisam imao čamac, "špatulu" kako ga je nazvao prijateljev djed, bio "mornar" na jedrilici, ne bih niti mogao obići sva mjesta i sve litice po njemu i oko njega

VL
FJ
fjakadur
11:50 29.01.2015.

Ha.ha.ha @Vitomire Grozni !!!!!!! Zanija si se sa sjećanjima, a "dežurni" čekaju sa ostima ha.ha.ha !!!!!!!! ... Aaaa da li se sjećate da su @grkinja zorba ili g. @Kristijan ikada napisali neko lijepo sjećanje, ovako bar sa ljetovanja !!!?? ...? ... Ako dođete ovo lito obvezatno da mi se javite, pada kavica na zadarski račun !!!!!!!!!!

VL
Robinzon
13:48 29.01.2015.

Gledao Hrvatski Sabor. Općenito.---------------------------Bivši branitelji sa Savske napustili sjednicu.Nisu se nadali da će netko biti toliko drzak i pridržavati se zakona ove države i zabraniti uličnu demokraciju u najvišem predstavničkom državnom tijelu.Njihova najviša sudska instanca Klem, klempavo im je objasnio zakon o tome tko ima pravo i po čijem odobrenju ili pozivu, obratiti se Saboru. Očito će doći do ustavne krize, jer Klem govori jedno, a zakon drugo.------------------------Treba im ipak dati do znanja da nikome nije dozvoljeno u ovoj državi raditi što hoće.Gospodin šef zaštitarske firme možda i jeste ovan predvodnik sa mobitelom, no vrijeme mu je da shvati kako ostali ljudi nisu ovce.

VL
« 1 ... 4 5 6 7 8 9 ... 12 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.