Stres nam je draži od svega oko nas

Komentari 111

ZG
zorbas.grk
23:22 14.04.2015.

Cigleru, zar ste očekivala mrvicu uljuđenosti od vite ?

VL
ZG
zorbas.grk
16:08 13.04.2015.

Fjaki da stvarno ne padne u totalni bed, moram te malo razveseliti jednim naslovom:--------Nakon što je upropastio državu šef partije, Zoran Milanović, boji se pojaviti s ostalim stranačkim liderima na Pantovčaku -------- kaj veliš ?

VL
JL
Jura.Luzer
20:24 14.04.2015.

Vito "a tim ciglama ste vi gradili naselja po istočnom obodu Zagreba." ........ Nismo mi z virtualnim ciglama hiže delali ........ nego s pravima. ..... Zato i imamo svoje hiže .......... pa nemoramo stanovati v gradskim stanovima.

VL
JL
Jura.Luzer
11:41 15.04.2015.

Vito " na "Štross" i kupovali onoliko koliko ste trebali za gradnju i nadogradnju. ______ Ništa virtualno." ........Bormeš .....na Štrosu je Tačeva ekipa navek prodavala jednu te istu ciglu ..... daklem ...virtualnu.

VL
ZG
zorbas.grk
14:16 15.04.2015.

pa kaže premijer: ne postoji bečki wiener šnicl....ne postoji ni Milanović Zok već Zoran Milanović ...i odmah iza izjave o bečkom šniclu napušta aktualni sat...njemu stres otvara apetit :-)

VL
JL
Jura.Luzer
22:20 13.04.2015.

Coriolan "Svakodnevno širenje straha, prijetnji, nervoze." ..........Aha.... Treba utvrditi udio odgovornosti medija za ovo:" Huligani napali izbornika Kovača i delegaciju HNS-a: Martinac udaren, a Vrbanović pogođen bocom "

VL
JL
Jura.Luzer
09:46 14.04.2015.

Vito "Ovako obmanjujete čitatelje koji, poput mene, misle da se to dogodilo u Hrvatskoj" ................... Aha ........ tebe .... i tebi slične čitatelje ..... je lako obmanuti. ......... I čim ti neko ciglu pokaže ...... mam si pod stresom......Ko znana kolko si ih .... gore na Štrosu ... v mladosti kupil ........ More biti da ti ih je Tačova ekipa prodavala.

VL
JL
Jura.Luzer
11:38 15.04.2015.

Vito "Uljuđenim postupcima prema izmetu " ........ Je ...... moderaptor neda s tobom drugač.

VL
LI
livoguza2
19:44 12.04.2015.

Ja se sav stresem kad čitam komentar doktorice. Nevjerojatnoje kako neki visokoobrazovani ljudi misle da jedino oni zavrjeđuju ugodan život i život uopće. Nijedan njemački liječnik ne bi niti slučajno javno potcijenio posao čistačice (nikad nisam čuo za pomoćnu čistačicu).. Naša doktorica s takvim pisanjem nema problema. Ona jednostavno ne može shvatiti da neškolovani ljudi žive bolje od nje. Njezinu stresu lijeka nema sve dok Hrvatska ne postane preslik komunističke Jugoslavije. Bože, sačuvaj nas povratka na staro! Ako ništa drugo, ono zbog sprječavanja stresa kod normalnih ljudi. Lp.

VL
JL
Jura.Luzer
22:17 13.04.2015.

Robinzon "već ga degradira na nivo stranaškog predsjednika," ...????? ........ Milanovič dal ostavku na predsednika SDP- ja ? ....... Kad ? ...............................................PS....Ak je degradacija ...biti stranački predsednik ...... kolka je tek degradacija .... biti ..... obični član iste partije?

VL
ZG
zorbas.grk
23:00 13.04.2015.

je stresno bi bilo za premijera ili predsjednika SDPa što mu je milije sam nek si odabere, odlazak predsjednici na Pantofčak ....rađe će na piće sada osuđenim kriminalcem indexovcem da si podigne renome

VL
JL
Jura.Luzer
16:30 13.04.2015.

fjakadur "Mislija san da je to gotova stvar i da ćemo imati jaku vlast." .......... Aha .... Čim uspiješ dojti do Zagreba ...... mam se s onih svojih šest istomišljenikov .....učlani v novu Partiju.... bivšeg gospona Predsednika. ....... Nemerete falit.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.