„Starci“, a uzdržavaju sebe i druge plaćenim i neplaćenim radom
Komentari 168
Se vas bum tužakala "neinstitucionalno tijelo skepano od šakice izmanipuliranih ili samo buntovnih studenata, tri frustrirana profesora koji smatraju da su zakinuti u napredovanju, dvije skojevske bakice, jednog zatečenog studenta strojarstva i peseka Boncija," .......... Pozabila si i spomenuti i celu mrežu emancipacije koju čini cela bulumenta raznoraznih neprofitnjaka naviklih slatko cicati Državnu cicu koja im je eto ...... na malo duže vreme ispala iz usta....... i mladež stranke zbog čijeg izbornog poraza ....... buju gorenavedeni gladovali. ....... ak se ne prihvate .... profitnog posla.
Se vas bum tužakala "Jura mislim da blefiraš i da tebi, livoguzi i Joži M. pravo novinarstvo, ako pod tim mislimo na isto, opće nije u interesu." ............. Meni i livoguzi je v interesu istina .... daklem pravo novinarstvo ........... a Joža M. je tvoj ..... pa bi te molil ...... da nam ga ne podvaljuješ.
Se vas bum tužakala "Više bi se trebalo sekirati kaj se jedan također neinstitucionalni političar (iako ga niš nije sprečavalo da se dâ uvrstiti na koju izbornu listu koja mu paše) sprema provoditi politiku dijaloga i rješavanje problema (???) o temama o kojima nema nikakve ovlasti donositi odluke i pokušava se uvrstiti među političare na pogrešni, neinstitucionalizirani i kontroverzni način. ............ ????? ............................................... Ko ti je taj ????? .................................................................................. Jedini koji je konstruktivno ponudil dijalog i rešavanje problema je gospon General Željko Glasnovič ........ koji je dvaput institucionalno izabran v instituciju Hrvatskog Sabora ....... koji se uvrstil na listu koja mu je pasala ..... koji je imal ... i opet bu imal .... sve ovlasti Saborskog zastupnika ...... daklem aktivno sudeloval v donošenju svih odluka Zakonodavne vlasti ...... i koji institucionalno ...na demokratskim izborima ...... na potpuno nekontraverzan način .... gradi svoju političku karijeru.
Se vas bum tužakala "Čini mi se da pod dijalogom ne mislimo na isto." ............ Bormeš ........ deda je rekel da je kod dijaloga najvažneše da jedna strana razme drugu .... i obratno. ........ Gospon General Glasnovič je v zadnjih dvajspet let dokazal da razme drugu stranu i bolše nego kaj bi oni šteli ...... a i oni ..... da jako dobro razmeju njega (dokazano bežanijom).
Se bum vas tužakala "Klemm." ..... ???? ..... Otkud ti ideja da se gospon Klemm politikom bavi? ........... Čovek samo političare pokušava naterati na poštovanje prema Državi za koju su on i njegovi suborci krv i živote davali. .....A too ....... kaj Večernjakova novinarka stalno nekaj muti protiv njega i njegovih prijatela ...... to je davno pročitana priča. ............ Ovaj put je sama razotkrila svoje kontakte i izvore informacija........ tak da je svima (osim Igiju) .... sve jasno.
Baš smo mi sretna nacija.Ovoliko raznolikosti kultura, običaja, izričaja, narodni nošnji,---------nema baš svaki narod.Da spomenem samo sreću što imamo mnogo vrsnih jezikotvoraca, koji nam za svaku novonastalu društvenu pojavu, pronađu pravi naziv.Jel tak ljevoguzi? Tako prosvjednike u šatorima nazivamo "šatoraši", prosvjednike protiv samovolje rektora nazivamo "plenumaši", a sada imamo i slučaj da sabornik lupeta gluposti, pa takve možemo nazvati "glasnolupetaši".Jel tako seoski vučitelu? Jakako da je tako!
Pruža nam se prilika da jednog glasnolupetaša Glasnovića, pošaljemo zajedno s Klemom u Srbiju na pomirbu i istinu. Svaka će mu Srpkinja morati podići kiklu da joj vidi noge, pa ako su čupave znat će da se je borio protiv skojevki, a ne protiv četnikuša.Neš ti meni razborita i istinoljubiva čovjeka.A možda predloži srpskim veteranima da se i oni nazovu branitelji ili da se naši branitelji prozovu veteranima.Neznam koga danas i od koga brane, pa da se nazivaju branitelji.
Se vas bum tužakala "A, to je najnovija antilevoliberalna jugokomunistička doktrina" .............. Bormeš se tebi opet sve zmešalo ......... Antilevoliberalna .... nije .... jugokomunistička doktrina.
Se vas bum tužakala "sad bi još samo neki malo studentariju, artritične bakice i peseka Boncija naganjali suzavcem i pendrekima." .................... ???? ....... Ma ko bi studentariju??? ....... Nedaj Bože! ............. Samo one koji studentariju ........ sprečavaju ...... v normalnomm studiranju............. A sad ..... kolko je med njima artritičnih bakica .... a kolko džukela ..... manje bitno.
Vito "Nitko te nigdje i nikad nije pitao koga "lajkaš" ili ne lajkaš" ....... ???? ........ Pa nis ja odgovaral na pitajnje ........ nego .....dokazal neistinitost tvrdnje.
Robinzon "Svaka će mu Srpkinja morati podići kiklu da joj vidi noge, pa ako su čupave znat će da se je borio protiv skojevki, a ne protiv četnikuša." ................... Neš' ti razlike ! ........ Dlakave jedne ........ dlakave druge.
Vito, kada se postavi dilema: Ili park da se djeca imaju gdje igrati ili crkva, svako normalan će se opredjeliti za dječje igralište.Međutim, ako se postavi ovakova dilema. Ili pasje šetalište i serionica pasa ili crkva, svako normalan će reći crkva.Tamo, gdje namjeravaju graditi skvu djeca se ne igraju.Tamo stanari šetaju pse i ostavljaju pseće fekalije.Drugo je pitanje politika Bandića koja, kao ide za tim da se Crkvi vrate oteta dobra, pa je ovaj dio parka kao nekakva kompenzacija.Nisam za nikakvo vraćanje Crkvi nikakvih dobara, već da im se imovina otkupi i to po NABAVNOJ CIJENI uvećanoj za kamate u istoj "valuti".Na pr: Ako je crkva došla u posjed nekretnine izmolivši za darovatelja 5 očenaša, neka se crkvi izmoli pet ošenaša i još dva za kamate.
U pravu si ljevoguzi.Zoran ne razlikuje bob od popa, pa postoji tvrdnja svjedoka da su mu, kada je išao kupiti bob podvalili popa.--------Pametan si milaaaaaaaamajkooooo !!!!!!!
Katolik ljubi bližnjega svoga, pa i kada tu ljubav bližnji i ne zaslužuje.Ljevoguzi, ne moraš ovo komentirati jer to s tobom nema nikakve veze.Da govorim o zavisti i jalu, da govorim o katoliku koji je prijavio sirotinju zbog prikupljenih nekoliko grana u tuđoj šumi kako bi si ogrijao vlastitu siročad, onda bi se to tebe ticalo.
Vito,------------------A što sam ja napisao??? --- kopiram: --- Samo da ste bili privatnik mogli ste dobivati plaću koju si sami odredite ....pa ja nisam bio privatnik i nisam sebi sam određivao plaću.Radio sam u njemačkoj privatnoj firmi, a taj privatnik je plaćao isključivo i samo pokazanu sposobnost.Pripadnost partiji, vjeri ili naciji uopće ga nije zanimalo.---------------Ona logika sa 5000 pacijenata prolazi samo pod uvjetom da su svi ti pacijenti bolesni.Ako ti je supruga ujedno i ugovoreni obiteljski liječnik, zašto bi bilo neneormalno da te pregleda doma i napiše recept ili uputnicu?
Lijepo je to biti deda.Dobiti unuku i gledati ju kako raste.Još dvije godine i moja, ako Bog dade, završava medicinu, pa deda neće trebati čekati u nekim zagušljivim čekaonicama punih raznoraznih bolesti i bolesnika.
Jura.Luzer Svaki komentar je jasan kao i prvi. Znaci nimalo. Samo što je ovaj put više komentara prepisano u jedan. No što je komentator zapravo htio poruciti ni Svevišnjem nije jasno.
Pa uvrstio sam te vjerovatno zato što me podsjećaš na belzebuba.-------------------------A jel zuranizam kada se popu kaže pop, a bobu bob? Po tome je gospodin poznat.
"@livoguza ('Postignuti' su konačni dogovori) ali (danas će 'postići' konačni dogovor). Jedno pripada množini i prošlosti, a drugo jednini i budućnosti."___________Žao mi je, miso, ali nisi razumio što sam htio reći. A napisao sam da ništa nisam tvrdio, već samo pitao. Ružicu, a ne tebe jer je to njezina rečenica koja se meni učinila kontradiktornom. A ovo što ću sada napisati je tvrdnja i odnosi se na tvoje navedene rečenice. Napisao si da je "postignuti su " prošlost i množina (oni), a "postići će budućnost i jednina, a ja kažem da je u tvojoj rečenici i "postići će" (oni) množina. Dakako, u prvoj tvojoj rečenici nije uporabljen infinitiv postignuti, nego trpni pridjev glagola postići u muškom rodu množine (postignut, postignuta, postignuto - postignuti, postignute, postignuta. Primjeri koje si rabio su neprimjereni. Kao što je neprimjerena i Ružičina tvrdnja da je postići i postignuti ravnopravno, a postići bolje. Uostalom, imamo Vitu za rješavanje jezikoslovnih dvojbi. Zanimljivo je da je opet malo komentara koji rjršavaju problem starijih osoba koje moraju dodatno raditi (Ružica reče plaćeno i neplaćeno) kako bi uzdržavali potomstvo, mada u Ustavu jasno piše da su djeca obvezna brinuti se o starim roditeljima. Bilo bi dobro da ustavotvorci izglasuju dopunu koja bi glasila: "osim ako roditelji nemaju tajni bunker u stanu, kući ili urbanoj vili". Lp.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Se vas bum tužakala "Jura pa zakaj?"......... Zato kaj se naš Plenum bori za povratak pravom novinarstvu........... a protiv gubljenja identiteta ............ med levoliberalnojugokomunističkim agitpropom.