Ne želim biti u paketu, želim plaćati koliko potrošim

Komentari 115

ZA
zagor27
13:21 18.09.2014.

jura .... vrijeđao si ti ... Ružica objavljivala ..... unatoč molbama da to ne čini ... do danas se za to nije ispričala ..... danas ti te uvrede ne prolaze .... lijepo je što si konačno rekao da tebe smeta "boja" , da li je bitno tko je izdavao, rahana, zagora ...... normalnim ljudima nije .... vama koji ste obojani je to toliko bitno da si to morao tu objaviti ....... čemu i zašto ??? ....valjda ti i Ružica to znate ....... ja se pohvalio time nisam, da je to objavljivao NIŠPRO, no tvoj običaj je podmetanje, uz Ružičin blagoslov, tako si navikao ....... to je vaše ..... vaše boje .... ................................. .................................................. ......................... tvoj komentar koji iznosi laži i podmetanja bi trebao biti izbrisan ... no kako ti Ružica drži svijeću i dopušta ti i dalje (zaobilazno) vrijeđanje nema te smisla više ni prijavljivati ....... jer ministar nije tema, no to tebi ne smeta da ga vrijeđaš, kao ni Ružicu ........ ali je smeta kad ja kažem da je interes javnosti znati o uzroku klimatskih promjena pod temom o interesu javnosti ...... uživajte vi meni zajedno ...... u bojama

VL
ZA
zagor27
13:28 18.09.2014.

" ja se nikada nisam sakrivao ..... dapače ...... nikovi su iz stripova ......" ...... evo, ovo sam napisao ja .......................................a ovo si pisao ti ...."pojaviš pod novim nickom......( Iz stripova NIŠPRO Gornji Milanovac kak si sam pohvalil tu .... par komentara ispod)" ............................ dakle ......... lažovi i farizeji ...... Jaooooooooooooooooooooooo vama, a i onima koji vam drže svijeću .......

VL
JL
Jura.Luzer
19:08 17.09.2014.

Poslala mojoj ženi neka nadobudna novokomponovana poduzetnica fakturu za reklamiranje na njezinoj internet stranici. Pitam ja ženu ..... kad si ovo naručila? ..... Žena veli .....nisam! ------ A ništ ......ajmo onda čitat ovo sitnim slovima napisano.... I tak ...vidim jaa da je uz fakturu stigla i ponuda za reklamiranje koja če se smatrati prihvačenom ak se pismenim putem ne otkaže v roku od 7 dana.. ..... Moš mislit ponude, poduzetnice i modernog poslovanja.........Ej ljudi !!!!!!!..... Kad sam se ja dofatil telefona i nazval novokomponovanu nadobudnu marketinšku stručnjakinju.......(zbog pravila ponačanja se nesmem citirati) -------- Uglavnom .....za tri dana mi je stiglo pismo isprike puno pepela ..... tak da gospodični ipak nisam poslal nadležne organe na vrata.

VL
JL
Jura.Luzer
13:36 18.09.2014.

Je ...... kaj mi meni bilo bitno ko je izdaval rahana, zagora ...... ------ Za malu decu je bolše od malih nogu strane jezike vučiti -----------. Samo ......... treba im i rečnika nabaviti.......... tak da si stripove moreju sami prevoditi.. ---------PS : ---A i nekim komentatorima ovde tu i tam treba prevoditelj da bi shvatili ono kaj ( i zakaj) ti ko fol bezbojno pišeš.

VL
ciglerru
15:30 18.09.2014.

Zorbas. grk, ... Ne moderiram komentare i ne bih htjela intervenirati kod moderatora da se briše ono što je napisano o meni kako mi se ne bi pripisala cenzura. No, sve ima svoju granicu...

VL
JL
Jura.Luzer
16:07 18.09.2014.

I tak je gospođa Ružica dobila zagorove podatke ...............

VL
ČU
čujovo
12:36 15.09.2014.

Moram ponoviti još jednom, a molim i da vaša kolegica Tanja uputi sasvim konkretno pitanje našim operaterima: "Zašto ja na svom TV-u imam mogućnost da sa par klikova (dakle, da podcrtam- bez zvanja telefonom ili odlaskom na njihovu internetsku stranicu ili, čak, u njihove urede) naručim dodatni sadržaj, a istu mogućnost nemam ukoliko poželim da se odjavim sa nekog dodatnog sadržaja"? Mislim, "gospoda" su mi velikodušno omogućila da se, zbog vlastite "sigurnosti", koristim čak i lozinkom, ali očito za njih (a možda i za mene?) nije sigurno koristiti lozinku kad se poželim odjaviti. Onako slikovito: Ja mogu (što i činim) iz kreveta, u 2 ujutro, naručiti nešto od njih, ali nikako mi ne uspijeva iz kreveta im se zahvaliti na ekspresnoj usluzi i lijepo se odjaviti. Džaba mi lozinka kad nemam gdje kliknuti "Odjavi pretplatu"!!!...

VL
VI
Vito
07:58 15.09.2014.

Isto kao kad pročitam i/ili čujem po medijima i novinama kako je grad i/ili država dužna volonterima stotine tisuća kuna za obavljene poslove

VL
LI
livoguza2
15:04 14.09.2014.

Ciglerru! I ovim ste tekstom, upavši u zamku kolege čujovo, popriličito obmanuli javnost. Bojim se da Vas iz gabule ne će moći izvući ni gđa. Tanja Ivančić-Belošević. Bude li iskrena, morat će Vam reći da niste upućeni što je to paket usluga. Tvrdite netočno da nismo u prilici plaćati ono što trošimo jer Vam nijedan operater ne brani koristiti samo jednu uslugu, primjerice samo kućni telefon, samo mobitel, samo televiziju... Oni nam nude pakete po nešto povoljnijim cijenama (telefon+internet+primjerice Max-tv ili neku drukčiju kombinaciju), ali nas ne prisiljavamo da ih kupimo. To Vam izgleda kao da Vam u trgovini ponude 2 coca-cole u paketu i jednu gratis. Trgovci uvijek nađu svoju računicu koja im osigurava dobit. Ljudi uvijek ne vole da ih se zamota u paket, ali su zbog drugih okolnosti primorani da ga dragovoljno prihvate. Da uz telefon i internet ne uzmem MAX-tv, plaćao bih TV-pretplatu tzv. HRT-u, a televiziju ne bih mogao uredno gledati jer moj kraj slabo pokriva TV-signal. Zato osim TV-pretplate plaćam i MAX-tv da bih mogao gledati i druge programe, a ne samo one koji svoj interes nude kao interes javnosti. Zašto mislim da Vas je čujovo nasanjkao i da nije karikirao nego lagao. Moguće je čujovo Hrvat, ali živi u Sloveniji čiji problemi nisu i hrvatski javni interes. Ali problem s operaterima, bez iznimke, jest hrvatski javni interes. Gosponu nitko, pa ni operateri, nije kriv što njegov sin konzumira njegove ovlasti, što mu je dostupna tatina lozinka i glavni pin i što to tatin mezimac zlorabi. Meni kod operatera ne smeta što traže da poštujem ugovor, ali mi smeta što hrvatske vlasti ne onemoguće operatere da korisnicima automatski produžuju ugovor, umjesto da ih prisile na drukčiju formulaciju u ugovoru. Primjerice, u ugovoru treba izmijeniti odredbu tako da piše: ukoliko korisnik petnaest dana prije isteka ugovora ne izrazi želju za novim produženjem, ugovor prestaje danom njegova završetka. Tako zaboravljivi korisnici ne bi bili oštećeni. Što se meni dogodilo ove godine, već sam pisao pa se ne bih autoplagirao. Još nešto čujovo laže. Prigodom potpisa ugovora također moramo dostaviti kopiju osobne iskaznice. Tko vjeruje ovomu čovjeku, postat će lažljivac. Kad-tad. Lp.

VL
VI
Vito
08:16 15.09.2014.

Ovdje spominju i 0800 brojeve _________ Čista smijurija, kad ih pozovem za određenu pomoć, odmah me usmjere na plaćanje pitanja, "jer oni nisu za (baš) to piutanje, iako se promoviraju kao "pomoć pri usluzi koje pružaju"

VL
VI
Vito
08:12 15.09.2014.

...niti jedan operater te nece na nista prisiljavati osim da odluceno potpises i postivas u ugovorenom roku _______________ Nemoj se nadati da je to točno, jednostavno te zovu, redovno svakih nekoliko mjeseci ___________ ako ne vjeruješ traži izvod dolaznih poziva pa ćeš vidjeti

VL
VI
Vito
07:57 15.09.2014.

To Vam izgleda kao da Vam u trgovini ponude 2 coca-cole u paketu i jednu gratis. _________ Opet livoguza2 pokazuje svoju učenost - na boci piše 2l + 1/2 gratis, ali trgovci vam ne daju 1/2 gratis nego morate kupiti samo jednu bocu od 2,5 litre, što nikako nije 2 + 1/2 ma koliko se trudili svi objašnjvati da je to 2,5 sa sniženom cijenom _________ No, budući imamo takve ekonomiste koji ne razlikuju brojeve, kamoli matematiku, imamo uvjeravatelje koji nas uvjeravaju kako je 1 = 2, samo malo manje od 2 i malo više od 1

VL
LI
livoguza2
18:52 17.09.2014.

Pustolove! Ja ti dva dana radim, a kadija me potom dva dana uzapti. Da zna kako je lijepo biti iza rešetaka, nikad me ne bi zatvorio. Blago Sanaderu! Napunio kesu i sada uživa. Da Merzelica kuži stvari, lijepo bi mu se pridružila. U zatvoru bi imala prigodu družiti se s pametnim ljudima, pokatkad bi i ti i ja bili njezino društvo, a u Saboru će se naslušati svega i svačega. Još da je Bog dao da sam i ja štogod priskrbio za obitelj, bilo bi isplativije. Ne bi mene kadija nikada zatvarao da ne reagiram na tvoje i zagorovo avkanje na Crkvu. A on voli tu glazbu. Nego, nije mi jasno zašto toliko mrzite čujovo i ljubite operatere pa mi ne date pomoći čovjeku, a ni Ružičina prijateljica zbog vas dvojice nema što komentirati. A čujovo zaslužuje moju pomoć i prvi put ga podržavam 100%. Jer je njegov problem i naš problem. Čovjek se posuo pepelom i priznao da ga je njegov derannasanjkao. Ćale mu dao potpuno povjerenje, a on ćaletu ispraznio takujin. Čujovo jedino ne razumije, a ne razumijem ni ja, da je vrlo jednostavno kupiti paket, a preteško ga otkazati. Njegov sin bez njegove podrške dvoklikom kupio filmski paket za 3 mjeseca, a moja supruga kupila telefonom športski paket uz moju potporu i operater nije tražio preslik osobne niti bilo koju potvrdu da se pretplatila ovlaštena osoba. A kad mi je izišla dvogodišnja pretplata, jedva sam uspio otkazati ugovor operateru. Da nisam potražio pomoć HAKOM-a, nikada ga se ne bih riješio. A puna 3 mjeseca prije isteka ugovora pismom sam obavijestio operatera da ne želim ni pod koju cijenu nastaviti suradnju nakon isteka ugovora. Isto to sam im malo poslije poslao preporučenom poštom. Kako sam mislio da će tvrditi da im ništa nisam poslao u preporučenoj pošiljci, dvaput sam im istu stvar poslao elektroničkom poštom i zvao sam ih telefonom.Obavijestili su mie da je rano otkazivati ugovor i da će mi oni petnaest dana prije isteka poslati svoj zahtjev za isključenje i da e-mailom ne mogu prihvatiti otkaz jer s mog e- maila može i neka druga osoba bez moga znanja otkazati (kao da sam ja lozinku objavio u medijima). Nekoliko dana prije isteka ugovora poslali su mi zahtjev i uz riječ isključenje u kvadratić stavili oznaku X. Ja potpisao, poslao skupa s preslikom osobne i mislio da je stvar riješena. Oni mi nekoliko dana poslije poslali obavijest da nisam znakom X označio koje usluge želim otkazati i poslali mi novi papir, ali ovoga puta je na njemu pisalo zahtjev za uključenje. Očevidno su me htjeli nasanjkati, a kako je već ugovor nekoliko dana istekao, shvatio sam da mi žele poručiti da moj ugovor ide dalje jer se nisam pravovremeno odjavio. kad sam im opet poslao e-poštu, odgovorili su mi da ne brinem jer je moj ugovor storniran. Ugovor storniran, a nisu me isključili sve dok nije reagirao HAKOM. Upravo zbog toga da korisnik ne bi svakodnevno mislio na datum isteka ugovora, predlažem da hrvatske vlasti zaštite svoje građane aneksa u kojemu piše da se suradnja automatski nastavlja ukoliko korisnik ne otkaže ugovor samo pisanim putom. A čujovo je u pravu kad se buni da ugovoriti možeš klikom i e-mailom, a istim putom otkazati ne možeš. Čujovo ima sreću što je platio sinovu mangupariju pa mu silni ovršitelji ne će naplatiti svoj skupi "mukotrpni" rad kao što su meni naplatili dopunsko osiguranje iz 2003. godine, a usluge dobio nisam. Po ugovoru sam morao uslugu dobiti. Jedva čekam da se konačno oglasi Ružičina stručnjakinja. Bojim se da ću opet dočekati zatvor prije nego se ona oglasi. Lp.

VL
ZA
zagor27
23:08 17.09.2014.

Jura.Luzer17.09.2014 u 18:53h Štel bi zagor27 Zastupnicu čitatelja Večernjaka pretvoriti v Zastupnicu čitatelja bloga Ružice Cigler. ...... I najrajši bi joj zabranil da na svojemu blogu prima kritike na račun drugih tekstova v Večernjaku, .......................... ..................................... zastupnici desnice misliš ....... s tobom ona popeva vaše pesmice ..... ne samnom ........ a to kaj ti vrijeđaš ministra provlačeći uvrede kroz kritiku naslova ..... to samo dokazuje Ružicinu ljubav prema tebi i adminovo nepoštivanje onoga što propisuje drugima ..... takve je Isus nazivao farizejima ............. obično je dodao .....Jaooooooooooo vama

VL
VI
Vito
07:29 15.09.2014.

Znači li to da drugi mogu pljačkati, jer novianri određuju temu brzogasnih davatelja usluga????? ______________ Da smo telci, jasno je svima kad nam teleoperater prikazuje crnu ovcu, a nazivamo ga tele operaterom, a ne ovcooperaterom.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.