Chelsea

Fernando Torres još uvijek traži pogodak i svoj londonski dom

torres
Pixsell
16.03.2011.
u 11:27

Chelsea je većinu posla na putu u četvrtfinale Lige prvaka protiv Kopenhagena odradila već u prvom dvoboju, Anelkinim pogocima vratila se s gostovanja sa 2:0 pobjedom.

Stoga je apsolutni favorit u uzvratu, kladionice su postavile kvotu od 1,30 na pobjedu Londonaca.

- Pobjede u nizu protiv Kopenhagena, Manchester Uniteda i Blackpoola donijele su nam samopouzdanje. Dance smo nadjačali dobrom igrom, jakim tempom i tako moramo igrati i danas – kaže Chelsein trener Carlo Ancelotti, koji još nije odredio postavu.

– Razmišljam da neke igrače poštedim, za vikend nas u Premijernoj ligi čeka dvoboj s Manchester Cityjem – kaže Ancelotti.

Englezi se više nego Dancima bave Fernandom Torresom, španjolskim napadačem pridošlim iz Liverpoola i označenim kao velikim pojačanjem. No, pet je utakmica prošlo a El Nino još nije slavio pogodak u plavoj majici. Kažu, momak se još traži u Londonu. Traži i gol, a traži i londonski dom. Želio je kupiti bivše prebivalište Waynea Bridgea, danas člana West Hama, ali ni u tom poslu nije bio uspješan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije