autobiografija

Ferguson otkrio: Vidić je želio ići u rat za Kosovo!

Ferguson (1)
Press Association/PIXSELL
23.10.2013.
u 08:36

"Beckham je jedini nogometaš koji je dopustio da ga opije slava izvan terena, gdje je napravio puno veću karijeru od igračke"

Legendarni škotski trener Sir Alex Ferguson izdao je autobiografiju pod nazivom "Alex Ferguson, My Autobiography" u kojoj je otkriveno mnogo zanimljivih detalja. Tako je, primjerice, Fergie otkrio da mu je dvaput nuđeno da postane izbornik Engleske, ali je odbio takvu mogućnost.

Javnost su najviše zanimali neki detalji iz svlačionice, posebno zašto je Ferguson kopačkom gađao Beckhama.

"Beckham je jedini nogometaš koji je dopustio da ga opije slava izvan terena, gdje je napravio puno veću karijeru od igračke. Naravno da nikad nisam bio sretan s tom njegovom slavom koja je dosta utjecala i na njega, na suigrače i na klub. Kopačkom sam ga pogodio kada je krenuo na mene, a igrači su ga zaustavili. Tada sam rekao upravi da mora ići."

Prepričao je i koga se preplašio.

"Keanov jezik je bio njegov najjači organ u tijelu. Jednom sam ušao u žustru raspravu s Royem, a tada sam primijetio kako se mijenja njegov izraz lica, a oči su postale smrtonosne. Tad sam se zbilja preplašio, a ja sam iz Glasgowa."

Alex je otkrio da je Rooneyja jedva nagovorio da ostane, istaknuo je da je Ronaldo najtalentiraniji igrač kojeg je ikad vidio, a otkrio je nešto zanimljivo i o Nemanji Vidiću.

"Rekao mi je da mora u vojsku i da mora braniti Kosovo"

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije