Njemački mediji:

Farfan napušta Schalke, mijenja ga Iličević

\'2. FBL 09/10  4. Spieltag Hinrunde / Stadion: ENERGIETEAM ARENA SC Paderborn 07 vs. 1. FC Kaiserslautern  Ivo Ilicevic  ( Kaiserslautern #22 ) am Ball  Foto Uu0300 nph ( nordphoto ) *** Local Capti
Pixsell
14.05.2011.
u 11:16

Peruanac Farfan ima želju napustiti Schalke, a zamjenu vide u hrvatskom reprezentativcu Ivi Iličeviću.

Makar je većini bundesligaša sezona gotova barem teoretski, to nije slučaj za Schalkeom koji gleda na 21. svibnja i spas sezone u finalu Kupa protiv Duisburga.

Osim što je dogovoren odlazak Manuela Neuera u Bayern, i dalje se u Genselkirchenu misli na kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu. Kada su pojačali obranu, žele isto napraviti i u napadu.

Prema pisanju njemačkih medija, morat će, na njegovo inzistiranje, pustiti Jeffersona Farfana godinu dana prije isteka ugovora. I dalje ga pokušavaju nagovoriti na ostanak, no ta je opcija malo izvjesna.

U slučaju da se ništa ne promjeni, morat će mu tražiti zamjenu. Zapravo, već su je našli, u svojoj ligi. Nisu davno prodali Rakitića, a u momčadi već žele novog Hrvata. Ivo Iličević tako bi trebao dobiti ponudu da napusti svoj Kaiserslautern, a Nijemci pišu kako bi se ''savršeno uklopio u sustav trenera Ralfa Ragnicka i njegovu ideju brzog napadačkog nogometa.''

Prema transfermarktu, njegova je cijena pet milijuna eura.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

KI
kitikat
17:31 14.05.2011.

idi sto prije,schalke ce biti jaka u novoj sezoni,

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije