ŽELE GA NA SAN SIRU

Eurosport: Milan bi u kolovozu mogao dovesti Modrića

luka modrić,borussia,real madrid (1)
Reuters/PIXSELL
16.07.2013.
u 16:44

"Lako je zamisliti da Galliani odluči i nazove svojeg prijatelja Pereza. U srcu Ancelottija su boje Rossonera ii Milanu bi mogao pomoći slanjem igrača koji se ne uklapa u njegove planove" , piše Eurosport.

Ponovo je krenula priča o interesu Milana za Lukom Modrićem. Priču ovaj put donosi talijanski Eurosport napominjući da Milan nije bio posebno aktivan ovog ljeta na tržištu.

"Lako je zamisliti da Adriano Galliani odluči i nazove svojeg prijatelja Florentina Pereza. Ne treba ni spominjati da su u srcu Carla Ancelottija boje Rossonera i da bi Milanu mogao pomoći slanjem igrača koji se ne uklapa u njegove planove" , piše Eurosport.

Puno toga ovisit će hoće li Milan proći u Ligu prvaka. Milanezi će kao nositelji igrati u play-off rundi, a plasmanom bi dobili novac koji bi mogli uložiti u pojačanja.

"Rossoneri su se često zanimali za hrvatskog nogometaša, a on je oduvijek fasciniran Italijom. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali jedno je sigurno: Milan neće krenuti u lov prije 28. kolovoza", navodi se na kraju teksta.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije