Zagrizli za Luku

ESPN: Čelnici Uniteda u Madridu pregovaraju o Luki Modriću

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
14.08.2013.
u 08:55

"Carrick i Cleverley rade odličan posao u veznom redu Uniteda, ali to su igrači koji su bolji u branjenju svoga gola nego u vođenju igre"

Trener Manchester Uniteda David Moyes svim silama se trudi kupiti kvalitetnog veznjaka. Nakon što nije uspio dovesti Cesca Fabregasa, okrenuo se Luki Modriću, pišu ovih dana strani mediji.

"Carrick i Cleverley rade odličan posao u veznom redu Uniteda, ali to su igrači koji su bolji u branjenju svoga gola nego u vođenju igre. Snaga Uniteda uvijek je bila u stvaranju puno prilika, a ova momčad bez Scholesa to ne može. Neće se na svakoj utakmici dogoditi da United zabije rani pogodak, a Modrićev bi dolazak puno pomogao da se probije bunker", piše ESPN, koji tvrdi da su čelnici Uniteda već u Madridu, gdje pregovaraju s ljudima iz Madrida o Luki Modriću.

No ovu vijest ne bi trebalo uzimati za ozbiljno s obzirom na to da hrvatski reprezentativac odlično kotira kod Carla Ancelottija, koji ga vidi kao vođu u veznom redu Reala.

>>Pripreme su gotove, Luka Modrić izborio mjesto u prvih 11 Reala!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije