Obnovili interes

Englezi tvrde: Ferguson sad još više želi dovesti Modrića

Luka Modrić
NPH/Pixsell
10.03.2013.
u 14:54

"Modrić je rekao prijateljima da se želi vratiti u Premiership, a oduvijek ga je privlačila ideja da igra na Old Traffordu"

Fanatstična utakmica Luke Modrića u uzvratnoj utakmici Lige prvaka između Manchester Uniteda i Reala Modrića je ponovno vratila na naslovnice. Engleski mediji prepuni su napisa o tome da bi se Luka vrlo brzo mogao vratiti na Otok. Jednu sličnu priču donosi i Mirror.

"Alex Ferguson želi dovesti čovjeka koji je zaslužan za eliminaciju Manchester Uniteda iz Lige prvaka. Ronaldov povratak spada pod nemoguću misiju, ali Modrić bi itekako mogao postati dostupan. U Realu je često proglašavan promašajem, ali Manchster ga jako želi", piše danas Mirror i dodaje:

"Modrić je rekao prijateljima da se želi vratiti u Premiership, a oduvijek ga je privlačila ideja da igra na Old Traffordu. Naravno, Chelsea i Manchester City samo vrebaju svoju priliku i sigurno bi se mogli uključiti u lov na Modrića. S tim da je Ferguson svjestan da bi, u slučaju da ga Real pristane prodati, bio u prednosti nad ostalima".

>>>Real spreman ponuditi Modrića za Balea?!

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije