UEFA JE PREBLAGA

Englezi: Razočarani smo blagom kaznom za Srbiju!

Srbija Engleska neredi
Screenshot Youtube
14.12.2012.
u 10:12

– Razočarani smo odlukama Uefe, pogotovo kada su u pitanju uvrede na rasnoj osnovi – poručili su iz engleskog nogometnog saveza

Engleski nogometni savez (FA) kritizirao je Uefu zbog, smatraju, blagih kazni srpskom savezu za incidente na utakmici u Kriševcu.

– Razočarani smo odlukama Uefe, pogotovo kada su u pitanju uvrede na rasnoj osnovi. Da budem jasan, rasizam je neprihvatljiv u bilo kojem obliku i ne bi smio biti dio nogometa. Scene koje smo videli u Kruševcu su tragične i smatramo da današnjim kaznama Uefa nije poslala dovoljno jaku poruku – rekao je glavni tajnik FA Alex Horn.

Podsjetimo, Uefa je kaznila mladu vrstu Srbije igranjem jedne kvalifikacijske utakmice pred praznim tribinama, savez sa 80 tisuća eura, a dio sudionika suspendiran je na nekoliko utakmica. Dvojica članova stručnog stožera dobila su suspenziju obavljanja posla na dvije godine.

>> Dobro su prošli: Sprskom savezu 80.000 € kazne zbog Kruševca

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?