Wembley Capello odao priznanje Komesu i švicarskoj trci

Englezi: Igramo loše kao u doba McClarena

'England\'s midfielder Jack Wilshere (L) vies with Switzerland\'s midfielder Tranquillo Barnetta (R) during their UEFA Euro 2012 qualifying football match England vs Switzerland at Wembley football St
'GLYN KIRK'
06.06.2011.
u 12:43

"Sramota!", "Engleska igra bez ideje", "Igramo loše kao u doba McClarena", "Obrana ne postoji", naslovi su engleskih novina

"Sramota!", "Engleska igra bez ideje", "Igramo loše kao u doba McClarena", "Obrana ne postoji", samo su neki od naslova u engleskim medijima dan nakon što je Gordi Albion na Wembleyu odigrao samo 2:2 protiv Švicarske. Iako, i dobro su prošli jer u 35. minuti na semaforu je bilo 0:2.

Izbornik Fabio Capello opet je pod velikim udarom medija, no, kaže, uvjeren je da su i dalje veliki favoriti za osvajanje prvog mjesta.

– Naši igrači nisu imali dovoljno energije. Mogli ste vidjeti da su Švicarci svježiji, više su trčali od nas – rekao je talijanski stručnjak odavši priznanje Zvonku Komesu, glavnom kondicijskom treneru Švicaraca.

Komes, koji s Ottmarom Hitzfeldom surađuje već drugi kvalifikacijski ciklus, kaže:

– Mogli smo i dobiti utakmicu, pretkraj smo imali puno konkretnije šanse. Izgledali smo puno svježije, ali prije svega to tako djeluje jer nikad nisam vidio reprezentaciju s tolikom disciplinom, što ponajprije možemo zahvaliti našem treneru Hitzfeldu. Kad igračima kažem da četiri sata do utakmice popiju dodatne ugljikohidrate, nikome to ne moram ponoviti.

Talijanski trener polako gubi i autoritet u svlačionici. Prozvao ga je napadač Tottenhama Peter Crouch, kojeg je na Wembleyu ostavio na tribinama.

– Bolje da sam bio s obitelji, nego na pripremama reprezentacije. Dok je Capello izbornik, više neću igrati za reprezentaciju – poručio je Crouch, koji u 42 nastupa za Englesku ima 22 pogotka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije