prijateljske

Elf tek s bijele točke matirao Džeku i društvo

Edin Džeko
Reuters
03.06.2010.
u 21:45

U prijateljskim susretima Njemačka je pobijedila BiH, Meksiko Italiju, a Španjolska Južnu Koreju.

Njemačka - BiH 3:1 (Lahm, 50', Schweinsteiger 73', 77'  - Džeko, 15' )

Momčadi Joachima Lowa i Safeta Sušića odmjerile su snage u prijateljskom susretu, a Nijemci su pogocima iz kaznenih udaraca pobijedili 3:1.

U 15. minuti Edin Džeko matirao je Neuera, te su reprezentativci BiH na poluvrijeme otišli s minimalnim vodstvom.

Već nakon pet minuta nastavka Phillip Lahm izjednačuje, Nijemci pogađaju nekoliko vratnica, a u svega četiri minute Nicola Rizzoli dosudio je dva jedanaesterca za Elf. Oba je realizirao Bastian Schweinsteiger za konačnih 3:1.

U drugom dijelu igrali su Senijad Ibišević i Ermin Zec.

Meksiko - Italija 1:0 (Vela, 17'  Medina, 84' - Bonucci, 89')

Nogometaši Marcela Lippija, koji u Južnoj Africi brane naslov svjetskih prvaka, izgubili su od Meksika (0:1) u pripremnom susretu prije odlaska na SP.

Pripremni susret reprezentacija uoči odlaska na svjetsku smotru odigrao se u Bruxellesu, gdje su na Stadionu kralja Baudouina većinu utakmice dominirali Meksikanci.

Carlos Vela i Medina su se pobrinuli da četiri minute prije kraja dvoboja na semaforu piše Meksiko - Italija 2:0, a sramotu je spasio branič Barija Leonardo Bonucci koji je nakon flipera pred meksičkim vratima u posljednjoj minuti uspio ugurati loptu u mrežu.

Španjolska - Južna Koreja 1:0 (Navas, 86')


Furija je u Innsbrucku punih 86. minuta tražila put do gola Južne Koreje, a da momčad Vincentea del Bosquea prije puta na jug izbjegne val kritika, pobrinuo se Jesus Navas pogodivši u rašlje s 30 metara.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije