TERORIZAM

EKSKLUZIVNO: A.Š. pokušao ubiti Tadića, atentat naručio Š.Š.

zenica, eksplozija (1)
VL
14.04.2011.
u 21:12

Radi se o dvojici Bošnjaka iz Zenice od kojih je jedan naručio ubojstvo, a drugi stagvio eksplozivnu napravu pod Tadićev automobil

Večernji list doznaje kako je utvrđeno da je pod automobil Ive Tadića postavljena eksplozivna naprava tzv. pašteta. Istragu je preuzelo Tužiteljstvo BiH koje je u koordiniranoj akciji s nadležnim državnim agencijama sinoć u kasnim satima privelo počinitelja ovoga djela ( inicijali A.Š. ) koje se okarakterizirano kao teroristički čin. Prema našim informacijama, Š.Š. je naručitelj atentata, koji je također sinoć u kasnim noćnim satima uhićen.

Kriminalistička obrada je u tijeku, a doznajemo kako su oba uhićena Bošnjaci iz Zenice.

 

Tadiću je prije nekoliko dana pod automobil u Zenici bila postavljena tada još nepoznata eksplozivna naprava, a samo pukom srećom ovaj hrvatski političar je preživio pokušaj atentata. Inače, cijeli slučaj nas je još jednom posjetio na ubojstvo Joze Leutara, koji je likvidiran u terorističkom napadu u Sarajevu kad mu je kao i Tadiću, pod automobil bila postavljena eksplozivna naprava.

 

Komentara 2

Avatar error
error
17:30 15.04.2011.

Ha, baš čudno što nisu optuzili hrvate tj dva HDZ da su sami sebi postavili bonbu!Nije mi jasno kako ovi glupi bosnjaci ne postave bonbu Komšiću,Anti Budimiru oni su \"hrvati\" na visokim polozajima...šta će od ovi delegata u Domu naroda, oni su navikli na pretnje i napade muslimana još od 90-tih:

PO
poprikusa
19:40 15.04.2011.

ma jel moguce? Policija uvatila teroriste?????? Tko bi se to od njih nadao!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije