Bundesliga, 20. kolo

Džoker Ivica Olić ušao i spasio Bayernu bod u Hamburgu (video)

'Riesen Jubel beim FC Bayern. Ivica Olic (FC Bayern Muenchen) erzielt in der Nachspielzeit den 2:1 Siegtreffer. Muenchen, 30.03.2010, UEFA Champions League, FC Bayern Muenchen - Manchester United, Fot
'APF/Pixsell'
04.02.2012.
u 20:37

Olić je u igru ušao u 64. minuti, a samo sedam minuta kasnije upisao se u strijelce.

U 20. kolu njemačke Bundeslige, münchenski Bayern odigrao je 1:1 kod HSV-a, a bod Bavarcima spasio je hrvatski napadač Ivica Olić!

Domaćini su poveli preko Sale u 23. minuti i taj je rezultat stajao na semaforu sve dok Olić nije uzeo stvari u svoje ruke. Nakon što je ušao u igru u 64. minuti umjesto Kroosa, Ola je samo sedam minuta kasnije bio strijelac. Bayern je imao udarac iz kuta, Müller je poslao loptu koja je proputovala kroz gužvu u petercu i došla na drugu stativu do našeg napadača koji iz blizine nije propustio matirati domaćeg vratara Drobnyja. Zanimljivo, Oliću je ovo bio drugi pogodak u ovoj sezoni (u 10 nastupa), a oba pogotka "uvalio" je upravo HSV-u! Danijel Pranjić nije ulazio u igru za Bayern.

Kod HSV-a, Mladen Petrić igrao je do 71. minute, a Ivo Iličević u igru je ušao u 75.

Poredak: Borussia D. 43, Bayern 41, Schalke 41...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije