Igra se u Umagu

Dvoboj Hrvatske i Velike Britanije otvaraju Murray i Borna Ćorić!

Borna Ćorić (1)
Marko Prpić/Pixsell
12.09.2013.
u 13:33

Nakon njih na teren će izaći Ivan Dodig i Dan Evans, a u subotu od 14 sati u dvoboju parova Dodigu će se pridružiti Mate Pavić

Hrvatska teniska reprezentacija sutra u Umagu započinje svoj susret Davisova kupa protiv Velike Britanije. Danas je održan ždrijeb, a susret će otvoriti treći igrač svijeta Andy Murray i mladi hrvatski as Borna Ćorić. Juniorski osvajač US Opena imat će najteži mogući zadatak, ali to što ga je izbornik Prpić odredio kao našeg drugog igrača velika mu je nagrada za sav trud.

Nakon njih na teren će izaći Ivan Dodig i Dan Evans, a u subotu od 14 sati u dvoboju parova Dodigu će se pridružiti Mate Pavić. Njihovi protivnici bit će Colin Fleming i Jonathan Marray.

Podsjetimo, susret Davisova kupa protiv V. Brizanije igra se u Umagu na zemljanoj podlozi, a pobjednik trodnevnog susreta igrat će sljedeće godine u Svjetskoj skupini.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije