HBŽ

Dva HDZ-a mogu sa SNSD-om sklopiti novu vlast u Livnu

izbori
VL FOTO
05.10.2010.
u 07:55

Tamo je od nešto više od 21.000 birača koji su izašli na izbore najveći broj glasovao za HDZ BiH

Najkompliciranija situacija s uspostavom vlasti na županojskoj razini bit će u Hercegbosanskoj županiji. Tamo je od nešto više od 21.000 birača koji su izašli na izbore najveći broj glasovao za HDZ BiH. Ova će stranka u vjerojatno najšarenijem društvu od svih županija imati sedam zastupnika.

Slijedi HDZ 1990. koji bi trebao dobiti četvoricu zastupnika, kao i Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata. HSP-u BiH bi trebala pripasti tri mandata, kao i Narodnoj stranci Radom za boljitak.

Po jedan mandat po sadašnjem izračunu imat će HSS-NHI, Demokratski narodni savez, Stranka demokratske akcije kao i Socijaldemokratska partija BiH.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mitar
11:11 05.10.2010.

Jadni ste i vi vas ucitelj dodik

BO
bojler
14:44 05.10.2010.

mitre vidim zaspamao si mržnjom sve siteove koje si mogao, zamoleo bih te da laganin ako može oddhebeš u turcku svoju ha??

NA
nacionalnifront
14:52 05.10.2010.

do prije tri dana bio sam protiv podjele BiH, ali nakon ovakve prevare Hrvata, po kojem ispada da je Zenica grad sa najviše Hrvata u tzv. Federaciji i tzv. BiH stvarno sam mišljenja da hitno treba treći entitet. BTW ispada da izmišljena podjela BiH koju su na salveti nacrtali Tuđman i Milošević uopće nije bilo ludo riješenje. Narod u Bosni bi bolje živio nego danas i imao bi barem nekakvu perspektivu. Bih treba urediti kao što je bila do prvog svjetskog rata, samo da sada bude pod patronatom EU. Nije država za Bosanca

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?