NEVOLJE

Dragi Ćosiću ogreben automobil, brat S. Baloga ostavio putovnicu

'11.03.2012., Kranjska Gora, Slovenija - Slalomska utrka Svjetskog skijaskog kupa, Pokal Vitranc. Drago Cosic. Photo: Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL'
'Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL'
11.06.2012.
u 21:05

Nakon što su mu srpski huligan izgrebali automobil na Europskom rukometnom prvenstvu, sad je kriv poljski vozač...

Drago Ćosić, reporter HTV-a, baš nema sreća na velikim sportskim natjecanjima. U siječnju mu je izgreben automobil na Europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji, a ni u Poljskoj, na Europskom nogometnom prvenstvu, nije bolje prošao.

– Išao sam na utakmicu u Wroclavek kad me jedan Poljak pokušavao zaobići. S obzirom na njihove užasne i uske ceste, uspio me zakvačiti. Na sreću, nije bilo težih posljedica. Lijeva strana je malo ogrebena, a moglo je puno gore završiti – rekao je Ćosić koji je prošao bez ikakvih posljedica, osim što je pretrpio malo straha.

Brat Stjepana Baloga pak zaboravio je putovnicu u taksiju Cammeo vozeći se na aerodrom, na utakmicu naše reprezentacije. Dok je taksist shvatio da mu je putnik zaboravio dokumente, bilo je već kasno. Avion je poletio. Ali je barem putovnica pronađena pa će moći gledati sljedeću utakmicu. (dm)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije