TREĆA SURADNJA

Doživotna ljubav: Redknapp želi Kranjčara u QPR-u

'Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar (L) challenges Charlton Athletic's Matt Fry during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags:
Reuters/PIXSELL
02.09.2013.
u 20:05

Redknapp vjeruje kako bi mu Niko jako ojačao vezni u sezoni u kojoj će s QPR-om pokušati izboriti povratak u prvu ligu

Ljubav Harryja Redknappa prema hrvatskim igračima poznata je stvar, ali u njegovom srcu posebno mjesto definitivno ima Niko Kranjčar. Stari Harry želi da mu igra i u trećem klubu, nakon što ga je dovodio prvo u Portsmouth pa u Tottenham.

Redknapp mlađi, Jamie, rekao je za Sky Sports News Radio, kako njegov otac sada želi dovesti 'Crunchieja' u Queens Park Rangers, momčad iz engleske druge lige, a uz njega još i Toma Carrolla iz Tottenhama.

-  Kranjčar igra 'desetku', dobar je igrač koji može povezati igru. Ako ste pratili karijeru mog oca, onda ćete znati da je davno doveo briljantno pojačanje Paula Mersona kad je Portsmouth prešao iz druge u prvu ligu. Nada se da će mu to sada biti Kranjčar. Vjeruje da bi on i Carroll dali dodatnu dimenziju igri - otkrio je Jamie.

Ostaje još nekoliko sati za vidjeti hoće li Redknapp uspjeti dogovoriti transfer s kijevskim Dinamom, gdje Niko trenutno dijeli klub s Domagojem Vidom i Ognjenom Vukojevićem.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije