Udarila u kuću

Dopustio joj da bez vozačke dozvole upravlja autom pa poginuo

Nesreća- Čakovec (1)
Ivica Beti
31.10.2011.
u 08:11

Automobilom je upravljala bez vozačke dozvole, a zanimljiv je detalj da je Peugeot vlasništvo majke poginulog suvozača.

U nedjelju oko 00.30 sati 20-godišnja vozačica Peugeota 206 čakovečkih registarskih oznaka sletjela je s ceste u Maloj Subotici te udarila u ugao kuće i ogradu. Na licu mjesta poginuo je suvozač, 32-godišnjak iz Dunjkovca.

Vozačica iz Čakovca s teškim je ozljedama prevezena na odjel intenzivne njege u županijsku bolnicu, gdje je utvrđeno da ima prijelom natkoljenice i potres mozga. Uzeti su joj uzroci urina i krvi da bi se utvrdilo je li vozila pod utjecajem alkohola. Automobilom je upravljala bez vozačke dozvole, a zanimljiv je detalj da je Peugeot vlasništvo majke poginulog suvozača.

Pretpostavlja se da je 20-godišnjakinji dopustio da malo vozi, iako je znao da nema vozačku dozvolu. Na blagom lijevom zavoju zbog prevelike brzine sletjela je s kolnika i udarila u kuću na kućnom broju 86, a potom i u susjednu ogradu na broju 88. I nju i suvozača iz vozila su izvlačili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe. Protiv vozačice će biti podnesena kaznena prijava, kaže glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije