Dizanje utega

Don Ante zauzeo 8. mjesto na SP-u s podignutih 205 kg

Don Ante
25.09.2012.
u 10:28

Don Ante odmah nastavlja s pripremama za jedno od najstarijih natjecanja, veteransko natjecanje “Alpe Adria”

Novi veliki uspjeh postigao je proteklog vikenda višestruki veteranski prvak Bosne i Hercegovine u dizanju utega, don Anto Ledić, član KDT Travnik i član veteranske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Nastup na SP-u u Ukrajini

Naime, proteklog vikenda don Ante Ledić nastupio je na Svjetskom prvenstvu u dizanju utega za veterane, koje je održano u ukrajinskom gradu Lviv. Nastupilo je ukupno 579 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji iz 46 zemalja svijeta, a don Ante je, kao jedini predstavnik Bosne i Hercegovine, u težinskoj kategoriji do 94 kilograma zauzeo 8. mjesto s podignutih 205 kilograma u biatlonu. Ovo je svakako veliki uspjeh don Ante Ledića, obnovitelja Kluba dizača utega Travnik, čiji je član ostao i nakon što je premješten u Zenicu gdje je ravnatelj Katoličkog školskog centra (KŠC) “Sveti Pavao”.

Portugal za don Antu

- Budući da sam bio bez trenera i odgovarajuće pratnje, na prijedlog portugalskog natjecatelja, mog sportskog rivala jer smo nastupali u istoj kategoriji, Antonia Frade, portugalski trener Joao Paulo prihvatio se posla te me zagrijavao, izvodio na podij i doslovno cijela ekipa Portugala navijala je za moj što bolji rezultat. A to, uz rezultat za koji držim da je vrhunsko dostignuće, ostaje upečatljiva i nezaboravna uspomena - kazao nam je don Anto Lrdić. Prema njegovim riječima, odmah nastavlja s pripremama za jedno od najstarijih natjecanja na svijetu, veteransko natjecanje “Alpe Adria”, a na kojem će, bude li sponzora, nastupiti reprezentacija Bosne i Hercegovine. Na kraju, nije nevažno za istaknuti i to kako je profil na Facebooku don Ante Ledića doslovce “zatrpan” čestitkama don Antinih prijatelja i poznanika. Svaka čast don Ante.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije