EKSKLUZIVNO

Domagoj i Mirko otkrivaju: Zašto smo švercali kokain u Paragvaju

droga, domagoj tobler
Zoran Marinović
22.01.2011.
u 21:00

EKSKLUZIVNO: U nedjeljnom Večernjaku donosimo priču o dvojici mladih Osječana koji su se našli u paklu krijumčarskog lanca droge.

Osječani Mirko Novaković i Domagoj Tobler uhićeni su prije desetak dana na međunarodnom aerodromu Silvio Pettirossi u Asuncionu kako u svojim želucima prenose 70-ak paketića čistog kokaina mase približno 1,2 kilograma.

Vijest je iznenađujuće odjeknula u Hrvatskoj, a nitko nije imao odgovore kako su se 21-godišnjak i 20-godišnjak našli u južnoameričko paklu droge.

Večernjakovi reporteri Krešimir Raguž i Zoran Marinović uspjeli su se u paragvajskom Asuncionu probiti do njihova pritvora i porazgovarati s Mirkom i Domagojem.

U nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista donosimo vam njihovu priču, u kojim uvjetima se nalaze, te kroz koji strah i frustracije prolaze. Također otkrivamo zašto su krijumčarili drogu, koje su im olakotne, a koje otežavajuće okolnosti i kako bi se mogla rasplesti njihova priča.

 



Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

KO
kolovoz
19:16 18.02.2011.

eh mladi,mladi koliko ste zeleni saznate kad je kasno.oradjujete tudje zlodjelo za nesto obecano a u biti ste vec zrtvovani bez truda i muke nema sigurne zarade okanite se corava posla...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?