vabio je na twitteru

Djevojčica pobjegla s dvostruko starijim profesorom matematike

Bernardo Corradi
Foto: Reuters
1/2
26.09.2012.
u 10:18

– Draga, nije me briga što si učinila ni zašto, raspadam se i jedino što želim je da dođeš kući – zavapila je majka

Megan Stammers, 15-godišnja djevojčica iz Velike Britanije, pobjegla je prije pet dana sa svojim dvostruko starijim profesorom matematike Jeremyjem Forrestom i od tada joj se gubi svaki trag. Forrest je inače oženjen i amaterski se bavi glazbom, a djevojčici je ljetos davao instrukcije iz matematike i izvan škole,  javlja Reuters. 

Navodno su trajektom prešli kanal prema Francuskoj. 

– Ne možemo potvrditi je li djevojčica još uvijek s profesorom. Otišla je s njim u četvrtak navečer. Prijateljici se u petak javila SMS-om, rekla je da je dobro i da se nalazi u Francuskoj – kazao je šef policije Sussexu. 

Zabrinuta majka  Danielle Wilson emotivnim je obraćanjem u javnosti u ponedjeljak zamolila kćer da se vrati kući.

– Draga, nije me briga što si učinila ni zašto, raspadam se i jedino što želim je da dođeš kući – kazala je na konferenciji za novinare. 

Djevojčica je roditelje na dan bijega zamolila da joj dopuste da prespava kod prijateljice. Poljubila je majku i otišla, od tada je nije vidjela. 

I njezin je otac u mukama. 

– Želimo je zagrliti, vidjeti njezino nasmijano lice... – kazao je. 

Forrest  je navodno četiri mjeseca vabio djevojčicu romantičnim porukama na Twitteru, piše Daily Mail, a potom ju je i nagovarao na bijeg. 

Napisao je i da osjeća moralnu dilemu. 

– Kako definiramo što je dobro, a što loše...Što je prihvatljivo, a što neprihvatljivo – pitao se profesor koji je navodno u jednom tweetu napisao i da se "želi buditi gol uz Megan".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije