Gosti na Grbavici

Dinamo 25. ožujka na Željinom rođendanu

Cibalia Dinamo (1)
Krunoslav Petrić/Pixsell
15.03.2011.
u 10:12

Hrvatski prvak igrat će 25. ožujka na Grbavici prijateljsku utakmicu sa Željezničarem u proslavi 90. rođendana sarajevskog kluba

Gostovanje Dinamo dogovoreno je tek naknadno. Željo je prvo htio dovesti Karlovac, no nakon što su nastali problemi u klubu ponovno je kontaktiran Zdravko Mamić i sve je dogovoreno.

Posljednje gostovanje zagrebačke momčadi u Sarajevu ostalo je u tužnom sjećanju. Utakmica Željezničar - Dinamo igrana 4. rujna 2005. godine prekinuta je u 74. minuti zbog nereda na i oko stadiona Grbavica. Prethodno je Dinamo ugostio Željezničar na Maksimiru (4:0).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

BK
B Kosa
21:11 15.03.2011.

Nigde ni jedna utakmica nebi smila biti prekinuta pogotovo prijateljska gdje je i rezultat nebitantko moze razumiti trebamo poraditi u Hrvatsko i Bosni dase prodju uligani mrznje da nezovu Hrvate ustasama da im se kaze da su i muslimani bili zajedno ustase sto je paljena Hr zastava iki ksda je igrala Turska iHrvatska uligani su vikali uvjek cemo navijati protiv Hr vatske skim god igrala

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?