NARKOMANIJA

Diler heroin skrivao u nožnoj protezi, a tužitelj ga je pustio

golf
VL FOTO
28.05.2011.
u 11:25

U dvije odvojene akcije, u Konjicu i Neumu, inspektori uspjeli otkriti dvojicu dilera droge, a tužitelji ih pustili

U dvije odvojene akcije, u Konjicu i Neumu, inspektori su uspjeli otkriti dvojicu dilera droge. U prvom slučaju pao je Elvis Spahić (29), i to dok je šetao središtem Konjica. Pored njega su stali policajci u civilu i rekli mu: -Pođi s nama u postaju, trebaš nam!, a on im je s čuđenjem odgovorio upitom: Ne znam što vi hoćete od mene? Priveden je, a za pretresa je u njegovoj protezi na desnoj nozi pronađen ‘štek’ u kojem je držao 31 pizz heroina.

- Na vrhu proteze do koljena, gdje je mekši dio i koji se veže za nogu, pronađena je droga u posebno namijenjenom otvoru. Osumnjičeni je nakon toga tražio odvjetnika. Inače, sumnja da je riječ o lokalnom dileru koji heroin, nabavljen u Sarajevu, raspačava po Konjicu. Danima smo ga pratili, a najveći promet je imao vikendom. Jedan pizz je prodavao po 10 maraka - kažu nam u PU Konjic. Inače, Spahić je kao maloljetnik izgubio nogu u ratu. I u drugom slučaju inspektori krim-policije MUP-a HNŽ u protekla 24 sata svojim radom su demantirali navode mnogih kako ne radi baš ništa na suzbijanju narkotika. Na parkingu hotela Neum uhitili su dvojicu, a ispod nogu suvozača našli pola kilograma skunka.

Riječ je o vozaču Denisu Tomiću (33) s prebivalištem u Dubrovniku i Slavenu Klariću (28) s prebivalištima u Bugojnu i Dubrovniku. Upravo je od Klarića oduzet paket (tzv. štruca) koji je bio oblijepljen selotejp-trakom, A Tomić ga je samo vozio. Klarić je, sumnja se, jedan od onih koji ovom drogom opskrbljuju Neum. Kako su rekli policijski načelnici Amir Begić i Srećko Bošnjak, uskoro se mogu očekivati i nove akcije. Da će ih sigurno biti, potvrdili su im već i revni dežurni tužitelji, koji su odmah pustili dilere na slobodu. Oni pak tvrde da nema razloga za zadržavanje dilera! Kažu i to da im nisu originalni!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?