ispitali svjedoke

Dijana Čuljak puštena iz Remetinca nakon tri mjeseca

dijana čuljak
Davor Višnjić/PIXSELL
24.05.2013.
u 14:11

Svi svjedoci tužiteljstva, a bilo ih je oko četrdesetak, ispitani su tako da više ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke radi čega joj je i određen boravak iza remetinečkih rešetaka, kazao je odvjetnik Ante Nobilo

Dijana Čuljak, bivša HTV-ova urednica danas nešto iza podne puštena je iz istražnog zatvora u kojem se nalazila od početka ožujka. Kako je rekao njezin novi odvjetnik Anto Nobilo, svi svjedoci tužiteljstva, a bilo ih je oko četrdesetak, ispitani su tako da više ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke radi čega joj je i određen boravak iza remetinečkih rešetaka na tri mjeseca. 

Sumnjiči se da je s bivšim suprugom Vladimirom Šelebajem i još četvoricom izvukla 16 milijuna kuna iz producentskih firmi Core Medije i Media Spota, a nedavno je pokrenuta istraga za dodatnih sedam i pol milijuna izvučenih kuna iz firmi Promo Studio i Siesta. Prošli tjedan iznijela je detaljnu obranu pred tužiteljstvom.

>> Dijanu Čuljak sada sumnjiče i za pranje 7,5 milijuna kuna!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?