ekskluzivno

Dijana Čuljak: Dođe mi da se sama javim Bajiću da me ispita

čuljak
Boris Ščitar/Večernji list
30.10.2011.
u 09:06

Pristala je na razgovor za Večernji list jer, kako kaže, želi da prestane medijska hajka kojom se već insinuira njezina krivica.

Dijana Čuljak Šelebaj u javnost ne želi istupati ponajprije zbog svoje šestogodišnje kćeri. Ipak, pristala je na razgovor za Večernji list jer, kako kaže, želi da prestane medijska hajka kojom se već insinuira njezina krivica.

- Ja sam tu, nisam nikamo pobjegla niti ću bježati. Ne bojim se ničega, osjećam se apsolutno čistom. Dođe mi da se sama javim Mladenu Bajiću da me ispita, da ova havarija prestane – kazala je.

Novinarka koja je zbog negodovanja javnosti potpisala sporazumni prekid rada s HRT-om odbacila je odgovornost u aferi Core media zbog koje je pritvoren njezin još zakoniti suprug Vladimir Šelebaj Sellier.

- Jesam li ja nešto ukrala, prala novac? Ako sam i bila suvlasnik Core Medije, ta tvrtka nikad nije radila s HTV-om, odlučno tvrdi.

>>Razgovor s Dijanom Čuljak Šelebaj u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije