Kad se male ruke...

Di Canio navijače koji pomažu čistiti snijeg s terena časti pizzom

'Paolo Di Canio, Swindon Town manager  Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
19.01.2013.
u 10:03

- Izuzetno nam je važno da osposobimo teren i odigramo utakmicu, kako bismo izbjegli da nam ta odgođena utakmica zgusne raspored - kaže ekscentrični menadžer Swindona.

Englesku je ovih dana zameo snijeg. Velike količine bijelog pokrivača zatrpale su i nogometne terene pa je dobar dio utakmica u nižim ligama odgođen. No, neki se trude iz petnih žila kako bi osposobili svoje travnjake, između ostalih i u trećeligašu Swindon Townu. Taj je klub pokrenuo pravu malu radnu akciju, snijeg s terena uklanjaju klupski dužnosnici, ali i stručni stožer na čelu s menadžerom Paolom di Caniom! Naravno, uskočili su i navijači, a talijanski stručnjak odužio im se tako da im je kupio pizzu.

- Izuzetno nam je važno da osposobimo teren i odigramo utakmicu, kako bismo izbjegli da nam ta odgođena utakmica zgusne raspored kasnije - kaže ekscentrični menadžer Swindona.

Klub i dalje traži pomoć ljudi koji imaju kolica koja se koriste za rad oko kuće.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije