SURADNJA

Dekani Tomić i Vasilj dogovorili pokretanje zajedničkih studija

Dekani
29.10.2013.
u 12:22

Pokrenuti specifične zajedničke studije za koje postoji potreba na tržištu rada, a koji su interdisciplinarni

Dekani Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Zoran Tomić i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. sc. Mario Vasilj, zajedno sa suradnicima, dogovorili su na jučerašnjem sastanku u Mostaru sustavnu suradnju između ta dva najbrojnija fakulteta Sveučilišta u Mostaru: u nastavnom, poslovnom i razvojnom smislu.

Na sastanku je bilo riječi i o usklađivanju politika po pitanju studenata, rokova, organiziranju nastave u Orašju, upisne politike.

Dogovoren je i zajednički rad na međunarodnim aktivnostima te utemeljenje timova za planiranje, analiziranje i realiziranje zajedničkih projekata. Zaključeno je i kako je potrebno pokrenuti specifične zajedničke studije za koje postoji potreba na tržištu rada, a koji su interdisciplinarni. Ovo je prvi put da se uspostavlja ovakav sustavan vid suradnje između fakulteta članica Sveučilišta u Mostaru, ali i šire.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?