PROMJENA

Davor Prtenjača novi je član tima obrane generala Ante Gotovine

\'28.5.2000.,Zagreb - General bojnik Ante Gotovina Photo Sinisa Hancic/Pixsell\'
Siniša Hančić/Pixsell
23.06.2011.
u 09:05

Prtenjaču smatraju jednim od boljih pravnih stručnjaka u Njemačkoj koji je upućen u zbivanja u Haagu

U žalbenom postupku pred Haaškim sudom odvjetnik Davor Prtenjača iz Reutlingena kod Stuttgarta će kao neovisni pravni stručnjak

savjetovati tim obrane generala Ante Gotovine. Ta informacija objavljena je na web-stranici odvjetničke kuće “Prtenjača & Prtenjača”. Pokušavajući stupiti u kontakt i dobiti izjavu od Davora Prtenjače, koji s mlađim bratom Zlatkom vodi odvjetnički ured u Reutlingenu, javila nam se njihova tajnica koja je kazala da je Davor Prtenjača otišao na sud dok je njegov brat na odmoru u Hrvatskoj.

Iz Zadra u Njemačku

Iz onoga što je poznato iz životopisa mladog odvjetnika podrijetlom od Zadra, valja istaknuti da uz rad u svojoj odvjetničkoj kancelariji radi i kao docenta na Višoj školi za ekonomiju i menadžment u Stuttgartu. Zna se da je završio jedan od najuglednijih pravnih fakulteta u Njemačkoj, onaj u Münchenu, s najboljim ocjenama te da je pred obranom doktorske disertacije o temi suđenja u Den Haagu. Osim što je kao odvjetnik poznat kao odličan pravni analitičar, Davor Prtenjača je i odličan sportaš. Igra nogomet u Croatiji iz Sindelfingena, gdje je vođa napada i najbolji strijelac tog kluba koji je ove godine izborio viši rang natjecanja. Za nadati se kako će ovaj pravni stručnjak uspjehe početi nizati i pred Haaškim sudom i na kraju uz pomoć ostatka Gotovinina odvjetničkog tima osloboditi čovjeka koji je jedan od najzaslužnijih za briljantnu vojno-redarstvenu akciju Oluja kojom se je Hrvatska konačno oslobođenja od srpske agresije.

Imaju vremena

Odvjetnik Davor Prtenjača i ostali imaju dovoljno vremena da se pripreme za žalbeni proces. Prema najavama iz haaškog suda, trebat će još minimalno godina i po da proces započne i da odvjetnici pokušaju izboriti slobodu za generala Antu Gotovinu.

Komentara 1

CI
cinbenik
13:06 23.06.2011.

Neka je sa srecom Ptrnjeca,da nam spasis Antu od zla koje ga je zadesilo kao istinskog patriotu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?