nova shema na HTV-u

Daniela Trbović u rujnu dobiva svoj talk-show

daniela trbović
goran jakuš/pixsell
01.06.2010.
u 17:19

Iako je još sve u fazi pregovora i dogovora, a ni ugovori nisu potpisani, doznajemo da je riječ o urbanom showu slobodne forme. Daniela će tako napokon dobiti odavno zasluženi prostor da ugosti relevantne ljude iz svih sfera javnog života.

Već u rujnu u terminu “Najslabije karike” kreće talk-show Daniele Trbović. Iako je još sve u fazi pregovora i dogovora, a ni ugovori nisu potpisani, doznajemo da je riječ o urbanom showu slobodne forme. Daniela će tako napokon dobiti odavno zasluženi prostor da ugosti relevantne ljude iz svih sfera javnog života. U tih četrdesetak minuta, koliko će trajati emisija, u studiju će biti sama s gostom. Za razliku od ostalih talk-showova koje smo dosad gledali, ovaj će se razlikovati upravo po tome što u studiju neće biti publike. No iako u televizijskim hodnicima bruji o točnom terminu emisije – svaki dan umjesto “Karike” – Daniela nema takvu informaciju.

– Nemam pojma u kojem bi se terminu emisija trebala emitirati. Sve je još u fazi dogovora i o novim je projektima prerano govoriti. Mogu samo reći da ću teško prežaliti “Kariku”, ali i da se radujem svakom novom izazovu – kaže Daniela.

Dnevni je talk-show osmislio i prije dva mjeseca HRT-u predao Zoran Margetić, dokazani TV poznavatelj, jedan od autora sjajne “Mamutice”.

– Emisija je zamišljena kao rock’n’roll forma koja podnosi svašta. Neke će emisije biti relevantne po aktualnosti, a druge pak istraživačke, fenomenološke. Projekt je prihvaćen, no dok ne završe svi dogovori, ne mogu puno više reći – kazao je Zoran Margetić.

Šuška se da bi on trebao i režirati talk-show, no Margetić to nije htio potvrditi. Kako god, nakon Sanje Doležal i Željke Ogreste koje su briljirale u toj formi, svojih je pet minuta dočekala i Daniela. O njezinu profesionalizmu ne treba mnogo govoriti. Toliko je elokventna i šarmantna da bi i bez gostiju napravila zabavnu i dobru emisiju.

– Ona je TV lice koje obožavam. Kako je talk-show forma koja ovisi o voditelju i zapravo voditelj emisiji daje osobnost, nema nikakve dvojbe da će Danielin show biti dobar i gledan. Ja ću biti prva koja će ga sa zadovoljstvom gledati – rekla je Sanja Doležal, za koju se šuška da je također u pregovorima o povratku svoje emisije na ekrane.

 

– O tome je ipak prerano govoriti – zagonetno je rekla Sanja, ali show se očekuje već ove jeseni.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije