NAKON OTKAZA

Cvetković: Direktor Borca je pijanac koji kupuje suce!

'sport...zagreb...09.04.2005. maksimir, liga za ostanak, dinamo - kamen ingrad,  trener dinama zvezdan cvetkovic foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
05.10.2011.
u 20:30

Nakon što je dobio otkaz na klupi banjolučkog Borca, Zvjezdan Cvetković optužio je direktora kluba Radmila Šipovca da je potplaćivao suce.

Nakon što je dobio otkaz na klupi banjolučkog Borca, Zvjezdan Cvetković optužio je direktora kluba Radmila Šipovca da je potplaćivao suce u Gradačcu te ga minirao u svakoj situaciji, čak mu i prijetio deportacijom.

– Šipovac je platio grupu huligana da prekinu utakmicu kako bi me otjerao s klupe. Od početka je radio sve kako bi me uništio, maltretirao me stalno i nije radio svoj posao. Kako i bi kad je već u devet počeo piti. Taj je alkoholičar uništio sve što smo kvalitetno radili. Kad sam želio dovesti Bućana, rekao je da ne želi ''baliju u timu'', nije doveo liječnika dva mjeseca i nije se brinuo o momčadi, već je gledao samo kako uzeti novac iz kluba – rekao je Cvetković.

Bivši trener optužio je Šipovca da je radio sa sucima.

– Sreo sam ga  slučajno u Kneževu gdje je rekao da nosi sucima pet tisuća maraka kako bi imali pošteno suđenje u Gradačcu. Nama je u toj utakmici isključen igrač i sudac nas je oštetio. Ne znam što je Šipovac radio, je li uzeo novac sebi ili je platio suce protiv nas. U povratku smo se zamalo potukli – rekao je Cvetković.

Trener je također napomenuo da je tri puta primio pola plaće te da je izbačen iz hotela jer ga klub nije platio.

Direktor Radmilo Šipovac bio je bijesan nakon optužbi.

– To su sve laži. On je radio kao menadžer u klubu, a ne kao trener, stalno je nešto eksperimentirao. Ja ću ga tužiti za sve te laži. Vidimo se na sudu! Ja sam doveo Avdukića iz Prijedora, toliko o tim glupostima. Sve će to morati dokazati na sudu – istaknuo je  Šipovac.  

Inače, sukob je izbio i u rukovodstvu kluba čim je bivši član uprave Željko Kopanja preko svojih novina napao bivšeg poslovnog partnera i direktora kojeg je sam postavio.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

NE
neverane
22:54 05.10.2011.

Koliko ja znam,on se oduvijek zvao Zvezdan.

BA
barbaizamerike
07:56 06.10.2011.

tog cvetkovica u dinamu zvali moskvic.neznam zasto?bilo bi bolje da su hohnjeca doveli za trenera nego tog cvetkovica

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije