USMRTIO PJEŠAKINJU

Županijsko tužiteljstvo ponovno traži pritvor za vozača BMW-a

policija
23.02.2016.
u 10:41

Županijsko tužiteljstvo Županije Sarajevo uložilo je žalbu na odluku Općinskog suda u Sarajevu kojom je pušten na slobodu Armin Muratović (26) iz Sarajeva, osumnjičeni da je u četvrtak u 17.30 sati u ulici Džemala Bijedića, sarajevsko naselje Stup, skrivio prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala Fikreta Salman (53) iz Višegrada.

Žalba je, kako nam je potvrđeno iz sarajevskog Tužiteljstva, uložena zbog bitnih ozljeda i pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja.

Podsjećamo, Muratović je upravljao vozilom BMW X5 (E24-K-065),  i udario je u improvizirana metalna kolica koja je ispred sebe gurala Selman. Prema službenim informacijama MUP-a KS, kolica su se od siline udara zanijela i udarila u parkirano priključno vozilo Lambert (164-M-299). Nesretna žena pala je na asfalt, te je uslijed teških ozljeda, na mjestu umrla. Muratović nije bio pijan niti pod utjecajem opijata.

Muratović je bio uhićen, no nije mu određen pritvor jer, kako su kazali iz Općinskog suda Sarajevo, nije bilo osnova za to, ali su mu bile izrečene mjere zabrane odnosno oduzeta mu je putovnica i ograničeno kretanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije