potraga se nastavlja

Zrakoplov koji je nestao još nije pronađen, u njemu bili Rumunka i Srbijanac

11.12.2020.
u 07:58

Zrakoplov koji je jučer u poslijepodnevnim satima nestao na području iznad planine Kozare još uvijek nije lociran, usprkos intenzivnoj potrazi koja je trajala do ponoći.

Kako javlja ATV, u zrakoplovu za koji su iz policije kazali da je pao, bili su 31-godišnja državljanka Rumunije i 34-godišnji državljanin Srbije.

U potragu su uključen policija Republike Srpske, pripadnici PU Prijedor, Bosanska Gradiška, jedinice Žandarmerije Prijedora i Bosanske Gradiška, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, zajedno sa Republičkom upravom civilne zaštite, lokalnim lovcima, građanima i planinarima.

Sinoć je na na terenu bilo i 50 pripadnika specijalne jedinice Civilne zaštite pod rukovodstvom RUCZ-a. Potraga se nastavlja jutros.

Podsjetimo, u zrakoplovu koji se vraćao iz Velike Kladuše za Banju Luku bili su pilot i operater, a prevozili su cjepiva za životinje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije