Žitomislići kod Mostara

Značajna materijalna šteta u sudaru tri vozila

prometna1_nnn_bih_13092015
14.09.2015.
u 06:15

Promet se odvijao u jednom traku uz naizmjenično propuštanje vozila. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar

Vikend iza nas obilježilo je nekoliko prometnih nesreća na dionicama od Mostara prema drugim gradovima. Jedna od njih dogodila se na magistralnoj cesti M17, između Mostara i Čapljine, u mjestu Žitomislići. U tom slučaju došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri automobila - kamper fiat, golf 2 i VW touran. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije je priopćeno da se nesreća dogodila u 16 sati. Sudionici su bili I. K. koji je upravljao vozilom VW touran, P. V. vozilom fiat i F. Č. vozilom VW golf 2. U ovoj nesreći vozač tourana I. K. zadobio je lakše tjelesne ozljede. Očevid su uradili policijski službenici Policijske uprave Mostar. Do završetka očevida vozilo se jednim trakom, uz naizmjenično propuštanje vozila. Na automobilima je načinjena značajna materijalna šteta. Podsjetimo, dan ranije dogodila se prometna nesreća na magistralnoj cesti M17, između Mostara i Jablanice s tragičnim posljedicama. Jedna ženska osoba smrtno je stradala, tri osobe su teže, a jedna lakše ozlijeđena. U toj nesreći do sudara je došlo između kamiona Iveco i osobnog automobila audi, a poginula je dvadesetsedmogišnja L. G. koja se nalazila na suvozačevom mjestu u automobilu marke Audi, dok su putnici u tom vozilu A. S., A. B. i N. B. zadobile teže ozljede. Vozač A. K. je zadobio lakše tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je vozač audija koji se kretao iz smjera sjevera prema Mostaru iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotni trak te se sudario s kamionom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije