Pismo iz KPZ-a Zenica

Vođa zločinačke ‘izrazio sućut’ šefu SBB-a

gruda
23.01.2016.
u 07:00

Predsjednik SBB-a i osnivač Avaza Fahrudin Radončić dobio je provocirajuće pismo vođe zločinačke organizacije Zijada Turkovića, koji izdržava četrdesetgodišnju kaznu zatvora u KPD-u Zenica zbog četiri monstrozne likvidacije i milijunske pljačke, piše Večernji list BiH

Grudva je krenula

Pismo je upućeno 13. siječnja 2015. i na poleđini piše: “Ožalošćeni Zijad Turković”. - Arkane, bašum - sagosum, primi moje saučešće. P.S. Grudva je krenula…”, navodi se tek u pismu, a u priopćenju iz ove stranke navode: Očigledno da najveći poslijeratni zločinac u BiH Radončiću prijeti uhićenjem i podsjeća ga na čuvenu rečenicu koju je Radončić izgovorio, kao ministar sigurnosti BiH, kada je najavio borbu protiv sustavne korupcije i kriminala! SBB traži da se provede istraga, jer je Radončić i član Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, i o istrazi obavijesti javnost, a ne da, kako se ističe, ovo priopćenje po običaju netko tretira kao navodni pritisak na neovisno pravosuđe.

Potvrđena optužnica

Inače, Općinski sud u Sarajevu nedavno je potvrdio optužnicu Županijskog tužiteljstva protiv Zijada Turkovića zbog prijetnji smrću Fahrudinovoj supruzi Azri Radončić. vlasnici Avaza. S druge strane, Zijadova supruga Šejla Jugo - Turković na ovom sudu je u četvrtak uvjetno osuđena na tri mjeseca zatvora zbog prijetnji odvjetniku Izetu Baždareviću, a upravo ona je i kao bivša novinarka svjedočila protiv Radončića te ga javno prozivala, kao i Zijad. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije