sportska dvorana Arena u zenici

Zenica: Dvojica mladića ozlijeđena u obračunu u WC-u

dsv
Foto: Faktor.ba
02.02.2017.
u 21:34

U centru Zenice danas je u poslijepodnevnim satima došlo do sukoba između dvojice mladića, a potom i obračuna noževima, nakon čega su obojica zbog ozljeda završila u zeničkoj Županijskoj bolnici.

Okršaj mladića policiji je prijavljen oko 17:15 sati, a sve se odvijalo u WC-u sportske dvorane Arena. Kako neslužbeno saznaje Faktor, mladići su se najprije pozvađali, a potom su noževima napali jedan drugog.

Tom prilikom je 18-godišnji H. A. iz Zenice ranjen u ruku, dok je njegov 21-godišnji sugrađanin B. H. zadobio ozljede u predjelu trbuha. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Zenica, kako bi im se ukazala liječnička pomoć.

Doktori su tom prilikom konstatirali da je A. H. zadobio lakše tjelesne ozljede, te je otpušten iz bolnice i priveden u policijske prostorije radi kriminalističke obrade.

Međutim, drugi sudionik B. H. zadobio je teške ozljede i zadržan je u bolnici na daljem liječenju, ali nije životno ugrožen.

Očevid na mjestu događaja obavili su zenički policajci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Zenici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije