Gradiška

Žena umrla tijekom poroda, novorođenče u teškom stanju

bolnica
29.10.2016.
u 09:41

Jovana Šinik (33) iz Gornjih Podgradaca, kod Gradiške, preminula je prilikom poroda u četvrtak u gradiškoj bolnici, dok se njezino novorođenče nalazi u teškom stanju. Prema neslužbenim informacijama, nesretnoj ženo ovo je peto dijete, pišu Nezavisne novine. 

Inače, beba koju je rodila hitno je prevezena u UKC RS u Banja Lci, u pratnji anesteziologa i pedijatra. 

Dragan Janjić, načelnik Ginekološko-akušerskog odjela bolnice u Gradišci, rekao je da je pacijentkinja Jovana Šinik primljena na Ginekološki odjel u utorak, 25. listopada u 10 sati, u 42. tjednu trudnoće i dva dana, gdje su obavljeni ultrazvučni, ginekološki i CTG pregledi. 

"Porod je obavljen u četvrtak, 27. listopada u 14.35. O svim ostalim postupcima i mjerama koji su poduzeti na Ginekološkom odjelju i jedinici intenzivnog liječenja i operacijskoj dvorani, s obzirom na to da je predmet proslijeđen javnom tužiteljstvu, ne mogu vam dati dodatne informacije", rekao je Janjić. 

Prema riječima Stojislava Konjevića, načelnika Klinike za dječje bolesti UKC RS, u Odjel intenzivne njege i terapije ove Klinike primljeno je novorođenče iz Opće bolnice Gradiška. 

"Dijete je teškog kliničkog stanja. Poduzete su sve potrebne mjere za stabilizaciju djetetovog stanja, a sve daljnje prognoze su krajnje neizvjesne", rekli su iz UKC RS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije